Bojím se, že moc přibírám

02.01.2008

Já se bojím, že už jsem moc přibrala. Už mám nahoře 9 kilo, celkem 61 kilo. V životě jsem tolik nevážila a přijdu si jako kdybych přibrala 20kg. Hrůza, sotva lezu a to jsem teprve v 27. týdnu :-( Hrozně mě to zmáhá, unavím se i po krátké procházce. Při delším stání (víc jak 5 minut) mě berou mdloby. Jak jste na to vy?

Sice jsem už skoro na konci, ale mám už nahoře 18kg....taky na to nejsem zvyklá. Neboj, třeba teď rychle nabereš a pak se to zastaví. Důležité je, že je mimísek v pořádku!!!!

ahoj,já začínám 26.týden a mám 12 kg nahoře.(Z 55kg/177cm jsem přibrala na 67kg).Už jsem těhotná byla,vím,že zase přiberu hodně - v prvním těhot.jsem před porodem měla o 23kg více, teď na to taky budu aspirovat. Neřekla bych,že hodně jím a jím dost zdravě. Neboj, kdyby ta tvá váha byla znepokojivá,tak ti to MUDr. řekne.Vím,psala jsi,že se hlavně cítíš jaksi těžkopádně...z vlastní zkušenosti vím,že to k tomu patří a bude hůř-počkej to období před porodem,to tě bude vše bolet. A z vlastní zkušenosti vím,že ta váha po porodu zmizí ani nebudeš vědět jak.Já hodně kojila a cvičila jsem na břicho-jen doma... Brzy jsem na něm měla zase čtverečky a váha mi za půl roku po porodu klesla dokonce na 53kg,aniž bych chtěla a přesto,že jsem hodně jedla-to tě kojení donutí. ....tak se uklidňuju,že to budu mít zase tak, a do půl roku po narození druhého mimi budu zase jako modelka :o).

Ahojky.. Já jsem v 28.tt a nahoře mám 11Kg, taky sotva funim a připadám si jak tučňák. Bude huř:))

In reply to by Meg

meg, vůbec se nenech dráždit.. já přibrala zatím 15kg a oproti mým dvěma sestrám jsem byla vždy podstatně hubenější od jedný o10 a od druhý o 15kg a oni mi teď taky při každým setkání nezapomenou říct, že jedna přibrala jen 8 a druhá 9kg a že nespíš už budu jako ony..že už nebudu "štíhlá" jako dřív.. Už se tím nestresuju

Já jsem 28.tt a přibrala jsem 5kg. Ale ty vypadáš krásně štíhlounce. Moc ti to sluší, tak se nestresuj. V mojí knížce o těhotenství modelka přibrala k 28.tt taky 9 a dávají jí tam za příklad!!!

In reply to by Zuzu

nezneklidňují jako to jak se teď cítím. Ale doktor mi vždy jen řekne, že to patří k těhotenství. Tak to tak beru a nic si z toho nedělám. Taky jsem bývala fotomodelka, na modelku jsem moc malá, ale na to teď už nevypadám :-DDDDDDD

In reply to by Meg

Klidně bys mohla být těhotná fotomodelka. Nechápu, co řešíš. Vypadáš skvěle. Ale zas chápu, že jsi asi trochu v rozpacích, jak se tvé tělo mění. Ale ono se zas vrátí do normálu. A ta váha je opravdu v pořádku. Navíc, když jsi hubená před těhu, přibírá se víc a je to úplně normální.

In reply to by Zuzu

asi máš pravdu. Byla jsem hubeňour, ale zas takovej ne. Možná si tělo vytváří větší zásoby. Máš taky pravdu, že mě ty změny trošku šokují. Prsa už mám taky o dost větší. Měla jsem takový lentilky pod kobercem a teď mám regulérní prsa. Příroda asi ví co dělá. Ale svý miminko nestresuju vůbec ničím. Nenechám si kazit náladu ničím a nikým. Jen mě někdy mrzí narážky typu: A nejsi moc mladá abys měla dítě??? Keci

In reply to by Meg

Co blázníš? Jen jednou denně? To neděláš moc dobře. Raději jez tak 5-6 krát v menších dávkách. To není dobrý ani pro mimi. A už vůbec nechápu, jak se můžeš tak trápit. To by mě asi kleplo jíst jen jednou denně.

In reply to by Zuzu

říkám jednou denně - pořád, jím furt a všechno (samozřejmě nic co by obsahovalo bakterie), vůbec nekoukám na to jestli budu tlustá nebo ne. Vím, že to pak v pohodě shodím. Ten můj milášek by mě taky pěkně skopal, kdybych nepapala. :-)))

In reply to by RenataMor

i v noci. Někdy mám tak strašnej hlad, že musím navštívit ledničku i v noci. Ale to jím jen jogurty, nebo lehkýho sejra, nebo ovoce, aby mě nepálila žáha. Ovoce a zelenina mi ale na žáhu nedělaj moc dobře. :-)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka