pejsek

06.08.2009

Vím že to sem nepatří tak snad nebudete nadávat.Ale chci se zeptat zda někdo nemáte zájem o fenku Rhodéského ridgebacka :dog: ?Je hrozně hodná naučená v bytě a zvyklá na malé dítě,jsou jí 4 roky a baz problémů se snese i s ostatníma psama.Ale bohužel už né s alergií našeho tatky :§) :§) :§) . Je to mazlík takže spíše do bytu.Pokud by někdo měl zájem at se prosím ozve na můj e-mail :Januza88@seznam.cz.Daruji jen do dobrých rukou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jéééé,to ani nemůžu říct manželovi,on je na Rhodské ridgebacky zatížený. A očkování má? Kolikrát je zvyklá se venčit?

In reply to by kockral

Já jsem si jí pořídila jěště než jsem mojeho poznala takže je hodně zvyklá na mě.Manža s tím bojuje on mě nenutí jí dát pryč ale já už se nemůžu dívat jak je pořád opuchlý a má plnej nos.Tatka už má jednoho psa a ted se jim narodilo mimčo takže tam to nepřipadá v úvahu a mamina si jí vzít nemůže :\\: .Ani nevíš jak je mě to líto :\\: :\\: :\\: nechci jí opustit pořád přemýšlím jak to udělat :?

In reply to by Zuzulda

Ať se manža poradí s doktorkou,víš co mě teď napadlo? Moje mamča je alergická snad na všechno. Ráno vstane a pčiká a třeba i hodinu v kuse. No a ona na ORL dostala sprej do nosu,jmenuje se Alergonase a to si ráno stříkne a má třeba i týden klid. My jsme to s manžou včera probírali,docela dlouho,někde do jedné v noci. Každopádně je už velká,že už by si hůř zvykala na nové lidi,určitě by se jí hooodně stýskalo,no a co bychom potom dělali,kdyby si nezvykla a stýskalo se jí? Ať si zajde manža na ORL,ať se zeptá na ten Alergonase,zkuste to a uvidíte. Možná to bude řešení a nebudeš se jí muset vzdát.Tak mi pak dej vědět,jak to zabralo,jo? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka