Několik dotázků

06.08.2009

Ahojky maminy. Mám pár otázek, třeba mi některá pomůžete. Dost mě brní prsty na rukou, hlavně po ránu, doktor říkal, že je to nedostatek hořčíku, tak jsem si koupila v penny marketu šumivé tabletky magnesium, ale nevím jestli jsou vhodné, jsem teprve v 28 tt a už mi strašně natékají prsty na rukou, s nohama to není ještě tak strašné, ale ty ruce mě trápí, nemohu už dát skoro ani ruku v pěst, nevíte co je na to dobré? Dále se mi už měsíc nezvětšuje bříško, stále si ho přeměřuji a nic:-(....jako by se zastavil růst. Že by v tomhle období mimísek už tolik nerost? Myslela jsem že teď je právě růst nejrychlejší.
Dále mě trápí žlutý výtok, nijak nezapáchá, ale je ho opravdu hodně, intimek spotřebuji tak 5 na den, někdy se až leknu, jestli mi neteče voda, je to normální?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Šumivé magnézko je ti s prominutím na prd, zajdi do lékárny a nech si poradit tam, jinak by ti ho měl napsat doktor. S ostatním to asi neporadím...

šumivé magnésko ti neublíží-jedna až 2 tabletky denně,ale ještě lepší je denně sníst hrstku mandlí-a je po brnění a křečech v lýtkách:-)),výtok je normální,bříško poroste neboj,přestaň se sledovat a užívej si těhu,po 35 tt bude hůř:-))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka