Klíště v těhu

06.08.2009

Ahoj maminy. Včera se mi stalo, že jsem na houbách chytla 3 klíšťata, nemohlo mě, nebo spíš mimíska nějak ohrozit? Houbám už se raději vyhnu :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já měla klíště v 7 měsíci. A nic se nestalo malé je teď 14 dní a je taky v pořádku. Ale s lesem opatrně jedno léto to vydržíš.

Ahojky,příště se do lesa řádně postříkej Offem,já si beru vždycky dlouhé nohavice,dlouhé rukávy a celé to oblečení postříkám a od té doby jsem neměla ani jedno klíště. Jinak se na mně přicucávaly jak na magnet,jednou jsem měla 11 na předloktí,vůbec jsem nechápala,nejprve jsem myslela,že se mi udělaly takové pihy nebo znaménka ze sluníčka. :s:

Měla sem taky jedno někdy na přelomu 4 měsíce a nic.Pokud se ti začne kolem některého z míst děla zarudlej kruh a zvětšovat běž k doktorovy.

Já měla před týdnem přímo v pupíku, zajela jsem na chirurgii, ať mi to raději z takového místo ošetří sami a pohodička. Nic se neděje. :k:

Ahoj a melas je vsechny uz nacucly?? Vnydavala sis je sama? Ted uz zalezi jen na tom,jestli byli nebo nebyli infikovani.Uvidis jestli misto kde byli nacucnuti meni barvu.Jinak ja mela taky v tehu,asi dva mesice pred porodem a svine se mi nacucla primo na brisko,vyndali jsme ho,ale zustala mu tam hlava,tak jsme jeli na chyru a tam mi to hezky docistii a nic se nedelo,takze pohoda.Drzim palecky :a:

In reply to by elca274

Až je budeš příště vytahovat tak je nekrémuj už se to nedoporučuje prý jak se začnou dusit tak zvracejí a to je nebezpečné. A taky se s nima nemusí kroutit stačí vytrhnout a když zůstane hlavička nemusíš mít strach, jen kdyby to potom začlo moc hnisat.

In reply to by elca274

pozor - klíšťata nesmíš zadusit, když je udusíš, tak do tebe ty škodliviny ze střev vypustí!!!!
každopádně - hlídej se, a uvidíš

já měla letos hnusnou alergii na klíště, ale malá už byla měsíc na světě. okolo mi to celé zrudlo a hrozně svědilo, nakonec mi pomohla kortikoidová mast, ale pak se mi to ještě 2x vrátilo, pokaždé okolo kousnutí od nějakého komára nebo něčeho... no asi mám něco v krvi, a bude to chtít pořádné vyšetření, ale jak už nejsem těhotná, tak na pořádné vyšetření doktorka kašle

In reply to by elca274

Tak hlavne ze vysli cely a nezustali po nich ani stopy,ale hlidej si to jeste pro jistotu.Melo by to byt v pohode,ale priste do priirody s dlouhym rukavem od hlavy az k pate :!k: .Mne malem slehlo,kdyz me male bylo mesicu a lezlo ji po tvari,ja myslela ze me svihne,celou jsem ji pak prohlizela jak blazen-jsou to svine. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky