Máme řemínky:-(((((

05.08.2009

Ahoj tak dnes jsme byly u dr. s kyčlema a máme řemínky :r: .Ta levá nožička je stále špatná tak snad se ji to už konečně začne lepšit.Ale je to holčička moje šikovná snáší to velmi dobře. :) Tak aspoň že tak!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

malá je taky měla...do čtyř měsíců.nejprv měla tu peřinku,nepomohla,tak dostala řemínky...taky měla horší levou kyčličku..neboj,spraví se to.halvně že je to dané zavčas.myslím,že takhle malým díťátkám to až tak nevadí,když by to dostaly,jakožto starší,bylo by hůř...pozdravuj šikulku :k:

In reply to by genevie

Prďolce je 7 týdnů.My dávaly od začátku 2 plínky navíc ale ty nepomohli tak snad to tohle brzy spraví.Bály jsme se že to bude snášet špatně ale ne,uplně v pohodě.Příští týden tam jdem znovu upraví se ji to a za měsíc na kontrolu tak doufám že to nebude muset mít dlouho jen je to teda mazec ji z toho vysvlíkávat když ji člověk jen přebaluje.U bodýček to neva ale teď není teplo a má dupajdy tak ji musíme rozepínat řemínky u nožiček mno hrůza.Jen aby ji to brzo pomohlo.Má tam velkou odchylku.Pravá kyčlička je 2A a ta levá(špatná) 2C.

In reply to by lynx001

Lynx nebu´d z toho špatná my měli IIC na obou kyčlíčkách měli jsme tedy frejkovu peřinku do 4 měsíců a pak už nic akorát se divím že tak malému dítěti dali třmínky že také nemáš peřinku, ale v těch vedrech je to asi lepší. Co nám možná pomohlo byla dětská joga.

In reply to by Simonaa

Ahoj mno mi právě peřinku neměli vůbec což mě bylo divný ono to široké balení 2 plínek nepomohlo protože malá pořád kopala nožičkama tak si to vždy shrnula do prostřed i přes kalhotky jinak nám je 7 týdnů.Levou nožičku má 2C a pravou 2A.Kdyby nám neudělaly ultrazvuk tak to snad nevědí protože jen na oko to vypadalo dobrý.Ale jak říkáš v těch vedrech je to určitě lepší.Uvidíme jak dlouho ty řemínky budem mít

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky