ahoj holky a denicku,

06.08.2009

tak se mi blizi UTZ a ja sem cim dal tim vic nervozni:-( jdu v patek rano....delela sem si opet test, carka perfektni a vybehla hnedka, jeste driv nez ta druha, to me potesilo:-) boli me prsa, pali zaha a poboliva v podbrisku, obcas tam jakoby pichne...nespinim(tuky tuk)...tak snad bude vse ok,bojim se,aby se nejednalo opet o zamlkle tehu...jak si tim clovek jednou projde ma hned cerny myslenky! zatim se bojim poradne radovat....tak to musim jeste jeden den vydrzet a doufam, ze vse bude OK a ja z UTZ pujdu z blazenym vyrazem a foteckou!!!

Ahojky, chápu naprosto přesně jak ti je,já jdu na vyšetření až příští středu,taky jsem nervozní :? a pořád na to myslím...měla bych být asi v 7týdnu,tak uvidím,co mi řekne paní doktorka...držím palečky a přeju ať dnešek uteče jako voda... :k:

Ahoj ůplně ti závidím že jdeš už zítra.Já jdu v pátek až za týden a už se teda nemůžu dočkat!Podle mne jsem v 8tt ale taky sem si udělala ještě jeden testík a čárka taky vyskočila okamžite :s: Tak držím palec at zítra dobře dopadneš!

Ahojky "dvojče" ;) , neboj, všechno bude v pořádku a ty nám tady zítra ukážeš krásnou fotečku svého mimíska.

Držím ti palce! :one: :one: Určitě to bude ok! Mám přesně to co ty - bolavá prsa, pobolívání v podbříšku. V út jsem byla na UTZ a vše v pořádku! Taky jsem byla strašně bojácná a nervózní. Pondělí se pro mě táhlo jak žvejkačka.

Tak ti trošku gratuluju, abych to nezakřikla. V pátek až tu napíšeš, že je vše ok, tak to budé obrovská gratulace, ok? TAk držím palce, aby bylo vše ok.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky