Kontrola u doktora

25.09.2007

Dneska jsem byla na kontrolu zase se srdíčkem mimíska, doktor mě kontroluje každý týden, když byly problémy s pohyby. Zatím je to v pořádku a už mám vypsanou mateřskou od 1. října. Včera jsem nakoupila kosmetiku pro prcka, šampon, mycí gel, krém na pusinku, krém na opruzeniny a tělové mléko, ještě kartáček na vlasy .... Dneska budu žehlit věcičky a všechno si to naukládám do skřínky, tak se už těším, to mě moc baví. :)

tak to je supr ze je vse ok:-) ted uz muzes chystat a prat ze uz se taky tesim az na to najedu, jeste mam cas, ohledne oblecku mi povidej taky jak mam prilezitost neco koupim a pak je toho plno tak ted uz radeji kupuju vetsi velikosti at toho mimisek nema hodne a aby to stihl vynosit:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ne už neležim dávno,alepůjdu zase kolem oběda spinkat,jsem unavená jak jsem v noci nespala:/

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

od 5? ´tak to mě čeká zítra.Miláček mě zase zbudí až bude vstávat,ale já pak zase usnu,tak do 9:))

Hlavně že je malej v pořádku:) já se taky těšim na nákupy a přípravy.Dneska mi přítel přiveze od známý tašky s hadříkama,už se mocinky těšim:))

In reply to by kralinda1

Tak mi věcičky už poslala teta pár týdnů zpátky, takže jsem se už kochala, o víkendu jsem je vyprala v Lovele a dneska to začnu žehlit, je toho najednou nějak moc a já jsem se pořád bála, co mi bude chybět.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka