Těhulky,jak se vám spinká?

05.08.2009

Ahojky těhulky,chtěla jsem se zeptat - jak spinkáte?

ajeto mazec nevim jak si lehnout v krizi mi porad krupe praska a kdyz si chci lehnou na druhy bok tak to trva nez se prehoupnu ato setak prehoupavam asi kazdou hodinu uz je mala tezka hihi

usínám teď hrozně brzy (do 22hod. jsem tuhoň), ale často se v noci budím, zdají se mi divné, živé a popletené sny, mám pocit že mě všechno ruší (světlo z ulice, hodiny atd.). Neustále se převaluji a nemůžu se uvelebit. Dřív jsem spávala na břiše, teď se pořád převaluju z boku na bok (každé otočení = vzbuzení), polšářek mám připlácnutý na bříško, bez něj mám takový divný pocit v žaludku :) Okolo 2hod. musím na záchod a pak se vzbudím nejpozději v půl 6 ráno a trápí mě plná střeva a lehká nevolnost. Takže radši vylezu a jdu se pak rovnou nasnídat. Přes den obvykle taky tak na hodinku usnu, ale taky žádná sláva. Mám pocit, že jsem neustále unavená a to jsem teprve 13+3...

Já jsem zatím v 7tt, ale spím jak zabitá. Sice jdu v noci 2x - 3x na wc, ale hned zas zaberu. Jsem jak šípková Růža, fakt. A to spím i přes den. Aspoň hoďku. Jinak usínám na boku, částečně na bříšku nebo přítelovi na zádech. je to prapodivná poloha, ale já tak ráda usínám :s:

dobře, kuju za optání :s: Budím se ale na čůrání tak 2x za noc a ráno mě bolívá břicho. Spím na boku - na zádech (to málo) - v klubíčku - ale nejvíc na břichu a už abych si na to odvykla, asi to není moc dobré, ale bohužel se na něm vždycky vzbudím. Spoléhám na moudrost přírody, že to brzy vyřeší a já na břichu spát nebudu.

čím dál hůř, od 25tt teď jsem 35 a de facto 10 týdnů nevyspaná, tak 12x za noc na záchod, převalování, dnes jsem se probudila s rýmou, protože potřebuju ke spaní hooodně kyslíku tak "spím" u otevřeného balkóna no mazec, tak nějak se smiřuju s tím, že ještě do konce těhu a pak už je 3 roky se minimálně nevyspím :00: :-g( :~!:

na zacatku tehu 6+2,ale spim zatim na brise,ale dost se v noci budim a sem brzo rano vyspala a uz nemuzu zabrat...a budi me bolest prsou jak si na nich lezim...

AHojik, tak ja jsem mela obdobi jednoho tydne ve tretim mesici, kdy jsem nemohla spat, cucela na bednu do jedne a o pul pate jsem se probudila a uz neusnula, pak se mi to krasne zpravilo no a ted v 5 mesici to mam na novo, je to hnus velebnosti,co to teprve bude v osmem a vys. No ja jsem asi divna, ale stale spim na brisku, sice mam jednu nohu pokrcenou a vetsinou pod ni nacpany polstar, ale me se tak proste lepe usina a nedela mi to problemy. A to uz mam pupajz. Tak nevim jestli radeji prestat, aby jsem maleho neutiskovala.

Hůř a hůř,2x za noc čůrat a od 5ráno jsem vyspalá a už se jen převaluju.A spát na boku s polštářem pod břichem nic moc,ale už jen 8týdnů...

strašný,ležím na boku,bolí mě záda,mimčo se protahuje,kope pod žebra a tlačí až úplně dolů,komáři a to noční čůrání........ráno se budím jak po flámu,ale musíme to zvládnout :w:

Ja spim uplne divne :-D. Spim na boku, jeden polstar mam mezi koleny a jeden polstar objimam rukama. Pod hlavou mam dva polstare no a celou noc se prevaluju...ale ja uz jsem 37. tyden...jinak az do 4. mesice jsem spala na brisku.

In reply to by Marcelka01

já jsem teda teprve v 7tt,ale už mám krapet pupík a leží se mi na břiše špatně,tak holt musim na boku. Ale občas to zkusim stejně na pupíku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka