tak jsem volala na vysledkyy hCG

05.08.2009

a je to uplna nula :-( ...brecim zas jako mala holka...ja uz nevim, co mam delat...jsem zoufala a nebavi me to..

meio, nezoufej, využij toho, že máš ovu a užij si pěkně večer s přítelem. To, že jsou cykly nepravidelný vůbec nevadí a otěhotnění nebrání. Pokud už se ale snažíte rok, tak věk ne věk, už by to doktorka měla začít řešit.
Tak hlavu vzhůru kočko.
Tess

To je mi strašně moc líto. Já jsem vážně věřila, že by jsi mohla být těhu!! :( Drž se, ono se to jednou určitě podaří!!!!

Ach jo moc mě to mrzí že ti to nevišlo.Hlavně nebreč,nic není ztraceno.Psala jsi že s i měla pozitivní ovu test že?Tak to máš nejspíš ovulaci,pokud jsem to špatně nepochopila?

In reply to by Kvetuska

pochopila jsi dobre...mam mit teprve ovulaci...ale uz to bude rok snazeni a ovu celou dobu dle vseho byla, tak neverim, ze to vyjde...navic mam uz pres tyden zpozdeni a ted teprve si ma prijit jeji eminence ovulace, to prece neni v poradku..neni to normalni

In reply to by meiah

je mi to lito, ale nerikej ze tve telo neni normalni, to ze ma byt ms po 28mi dnech , ovulka 14ty den a takove blbosti si vymysleli lide, ale kdo to tak ma? nejsme prece stroje abysme telu prikazovali jak ma fungovat....jestli te to aspon trochu utesi, ja to mela taky tak, ms i po 50ti dnech, ovulku i 30 ty den ale jsem zdrava, proste moje telo jen nefunguje nalajnovane....hlavni a jedine dulezite je ze mas ovulku :a:

In reply to by meiah

mě v pondělí řekla dr., že mám čekat a nechat cyklus ustálit a že to ten rok klidně může trvat, což znamená, že se snažíme od února a to jsem měla dvě ms po Agolutinu. Takže u mě je taky něco špatně, ale no co snažím se to neřešit a být v klidu a to vůbec ani netuším zda mám ovulku nebo ne. Ale zase na druhou stranu já mám jistotu z hormonálního profilu, že jsem v pořádku, jen mi ještě vezme sestřička jednou krev na nějaký další hormon, a že když ho bude nízká hladina tak mi dá asi hormony. V pondělí jsem si pobrečela, že vlastně jsem v pořádku a stále se nedaří, ale srovnala jsem si to v sobě a jsem vlastně v pohodě. Zkusím se věnovat něčemu jinému a aspoň v rámci možností tomu nechat volný průběh asi tak do února s tím, že jsme se domluvili, že se budem snažílkovat, co nejčastěji a jsem fakt zvědavá, zda ms přijde a jestli tak za jak dlouho. Takže Delfínku, hlavu vzhůru a budeme dále zase bojovat. A věř, že každá snažilka bude nakonec, těhulkou a pak i maminkou.....Z.

In reply to by meiah

Fakt jo?A kolik ti je,jestli se můžu zeptat?Mě bude 20 a u doktora jsem si vydupala že nás bude řešit o 2 měsíce dřív,alespoň něco.To že mám času dost,taky slyšim z každého rohu,je to naše věc a nikdo by nám do toho kecat neměl.

In reply to by meiah

Tak sem byla rychlejší :s: i já mam manžela 27.Můj doktor má stejnej přístup jako tvuj.Ale já jsem si našla ve městě doktora kterej dělá spemio(je to kožní)takže je to jen tak ten jednoduchej.Ten udělal manželovy vyšetření a výsledek byl 50% aktivních spermii.No a hned druhej den sem šla se zprávou a manželem na gyndu.A doktor řekl,že je to jen přibližné ale že když jinak nedáme,tak nás začne řešit dřív.Chodila jsem za ním i s grafem když sem něčemu nerozuměla.Takže mě měl už asi plný zuby,ale co se dá dělat od toho to jsou doktoři aby se o nás staraly.

In reply to by Kvetuska

tak to mi rikej...ja jsem od jednoho doktora odesla, protoze mi nedal v pocatku ani prasky na srovnani mrchy...je ot mizerie..no a fakt jsem si pomohla, protoze ta nova mudr rekla tohle....mne uz nedela fakt nic radost...muj zivot me stve..nevim, co mam delat

In reply to by meiah

No tak to už musí tenhle měsíc doktor řešit.Vím že jsi to podstoupila nedávno ale zkus ještě změnit gynekologa,taky jsem to měla v plánu než mi řekl že nám to zkrátí.My se snažíme 8 měsíc ale jednou jsem už těhotná byla v 17ti ale to jsem šla na potrat :( Pro to mi to čekání taky nejde do hlavy.Holt musíme za sebe bojovat.Zkus si ještě u doktorky dupnout,budu ti držet palečky ať se vám to někam pohne :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka