naušničky pro holčičky a píchání oušek...

05.08.2009

ahoj maminky mám dotaz kdy jste dávali holčičkám píchnout ouška, a jesli propíchnout nebo nastřelit ??? a co náušničky, poradíte nějaké dobré internetové stránky kde nějaké hezké mají ??? díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojk nam je nestrelili nedavno po 2 hexavakcine(4,5mes.) jinak co se tyce nausnicek tak se po nich vsude rozlizim ale jeste ani jedna mi nepadla do oka...nelibi se mi zlute zlato takze si budu kupovat nausnice z bileho zlata...ale take nevim kde???
--------------------------------------------
Anička+Kristýnka
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Nám řekly na chiře že až po 3 měsíci až se ouško plně rozvine!!!
A kup si opravdu ty nejmenší mi dostaly od tchýně ty větší a tak jsme je zkovaly a když dorostla tak je odmítla!!!!!!

Ahojky, nám naše dr.píchala ouška až po 2.hexavakcíně. Bylo to měsíc po injekci a Marcelka to měla jako dárek ke svým 5měsíčninám. Naše doktorka jenom propichuje, nenastřeluje. Marcelka sice řvala šíleně, ale potom dvě hodinky spinkala a byl klid. Do 2 týdnů se to všechno pěkně zahojilo, mazala jsem to lihem jako na pupík, bylo to bez problémů. Náušničky jsme kupovali v klenotnictví na promenádě OD Tesco Dornych v Brně.

my jsme nechali pichnout ouška uz v porodnici!vse ok, zahojene byly raz dva (mazali jsme je asi 3tydby repikovou masti a omyvali repik.cajikem)...kupovala jsem je ve zlatnictvi, takze stranky nevim...

Ahojky, tak já jsem je nechávala Anetce píchnout ve 3 měsících a všechno bylo v pořádku a zahojený za chvilku. A náušničky jsme měli od babičky, takže internetové stránky ti neporadim :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka