poslední měsíc

02.01.2008

Tak Vám teda musím říct,že ten poslední měsíc je absolutně nejhorší. Nebo teda aspoň u mě. Skoro celodenně mě pálí žáha,nezabírají už ani tabletky,ani mléko. V noci dostávám nesnesitelné křeče do lýtek až mám modřiny. Pořád se mi chce spát a jíst,jsem jak pátrací balon,otíkají mi prsty. No prostě děs. Už aby byl malý venku. Máte někdo podobný problémy? Jak to řešíte? Asi vydržet,že?

a já si pořád na něco stěžuju...:-/ a to mě trápí jen pálení žáhy, náladovost a nespavost..než usnu tak to trvá snad dvě hodiny. Na křeče jsem brala magnésko, ale nevím jestli ho ještě můžu brát. Jen čekám, kdy mi začne všechno otékat, ale zatím to tak nevypadá.. No nic, tak to já už si na nic stěžovat radši nebudu když vidím, že jsou na tom těhulky i mnohem hůř..

a kromě pálení žáhy, což si myslím, že už ustupuje a oteklých nohou žádné potíže. Jen mě prcek teď víc tlačí a nevydržím dlouho sedět, ale jinak si pořád říkám, kdy ty skutečné problémy začnou. Naštěstí mám dost energie na zkoušky ve škole, snad to všechnno stihnu, než se malý narodí...

už "jen" pár týdnů! Vím, že každá hodina ti přijde jako věky a cítím s tebou. Mě taky mlíko ani tabletky nepomáhají. Nevím jestli v čechách prodávají Gaviscon v sirupu, ale určitě něco podobného ano. Já to sosám rovnou z láhve a moc dlouho mi nevydrží, ale jako jediný pomáhá.

Je to hrůza,ale nezbývá než to nějak vydržet,na mě ještě navíc leze nějaká chřipka,takže jsem už uplně vyřízenááá:-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky