Včerejší pohotovost..

05.08.2009

Dobré ráno deníčku, milé holky :a: ..děkuji za včerejší podporu, fakt mě to včera moc pomohlo! No ale každopádně náš koblížek :|P: se stejně rozhodl, že to vezme do rukou sám (a dokopal mamču aby se přesvědčila že je v pořádku) a já začla špinit tak nám to nedalo a raději jsme vyrazili na pohotovost. Až na nepřijemnou sestřičku a čekání na doktora než příjde z operace jsem byla "relativně" klidná a to především díky vám :c: Naštěstí jsme v pořádku, stále máme dodržovat klidový režim a dokonce nás pan doktor změřil už na 8+5 (takže jen o 2 dny mladší než MS), tím pádem se nám TP posouvá na 11.3. :qu: ale uvidíme co na další kontrole teď se to bude asi ještě měnit. No ale z pana doktora mám zářitek do teď to vám musím říct. Naběhl tam totiž kořeň jen o něco málo starší než já a to ještě takovej týpek že vypadal spíš jako brigádník-zřízenec :s: :s: no byla jsem z něj fakt hotová..když mi dával zprávu pro moji doktroku tak tam švihnul razítko, řekl prej tak se mějte a já šla :s: :s: no fakt sranda!!!

koukám, že jdeš v mých stopách, tak hlavní je, že je mimísek v pořádku. Já mám být taky pořád ještě v klidu,ale už můžu ven,ale všecko jen pomalu a ne na dlouhé tůry. Takže také odpočívej a všecko dobře dopadne. Dal ti nějaké prášky?

In reply to by Beru

On mi taky rikal ze nemam nic tahat a vsechno tak lazo plazo v klidecku. Ptal se jestli neco beru tak jsem mu rikala ze rano a vecer duphaston a on rikal ze to staci. Taky rikal ze to spineni je vzdycky jen narazovy a ze to nemusi nic znamenat ze to muzu mit cele tehu takze ani ascorutin nema cenu. Hlavne ze je vsechno v poradku a ja pujdu z radosti koupit malickate ponozticky :c: :c: :c:

In reply to by Lucik P.

ale vy jste o proti nám o dost starší, tak nevim, jestli ještě nepočkám. Povídám si s pupíkem a říkám mu, že musí bejt silák a vydržet :///: Už jsem měla nutkání koupit něco o víkendu,ale zatím máme jen takové malé autíčko s bábovičkama,tomu jsem neodolala :)

In reply to by Beru

Ja stejne kupuju jen takove hovadinky za par korun. Treba ted jsem donesla ponozky s autickem za 15kc :s: na nic jineho si zatim netroufnu a je to takovy gesto za odmenu, potom o tom koblizkovi vypravim :///: :///:

In reply to by Beru

No ja se do tesca radsi jeste neodvazila, protoze vim jak by to dopadlo. Ale kazdy mesic jezdime do tesca na velky nakup takze asi mrkneme po nejaky drobnustce - je to tak krasny!!! Ty jo me je zase zle to je hruza :sick: :00:

In reply to by Beru

Vsak ja taky nehodlam s nakupama nijak blaznit nebo tak..to urcite ne. Ja moc nespim - vecer se mi spatne usina a rano se probouzim ve ctyri. Pres den taky usnu malo kdy :( Ale byva mi zle (porad teda nezvracim) ale navaluje se mi a pali me zaha porad..ale tak vydrzim to. Ja se docela tesim protoze bych mohla jit teoreticky za 3tydny na 1.screening tak bysme se mohli dozvedet co to bude jestli koblih nebo kobliha jak to rozlisuje muj muz :s: kdy ty jdes na dalsi ko?? A co ta fotecka??

In reply to by Lucik P.

já jdu na další kontrolu až 31.8 přijde mi to nekonečný a opět se budu bát jako blázen. Ten screening ti závidim :) Mě je jedno, co to bude, jen to musí být zdravé. Já spím spíš přes den, pak většinou ve dvě ráno chodím čůrat a pak už mi nejde zabrat, což mě taky štve.

In reply to by Beru

Nam je to taky jedno, budeme se tesit na oboji, ale tesim se az budu vedet a budu mu moct rikat jmenem..ty jo az na konci mesice :O to bych se fakt zblaznila!! Ale holt clovek musi verit ze je to dobry a drzet se toho zuby nechty!! Jsem zvedava jakou me udela po tehle kontrole pauzu. Ja ten screening mam doporuceny ve 12tt a 20tt z genetiky tak aspon k necemu to bude.

Ahoj Luci, co to čtu :O ? Hlavní je, že je vše v pořádku a miminku se daří :h: :one: . Snaž se odpočívat a bude to dobré, držím palce :one:

Ahojky Luci tak to je fajn že je vše v pořádku.... jen tak dál... porádný klídeček a bude vše dobré.

In reply to by gejbi

ja si myslim ze jsme vsechny stejne, nejdriv nas chytne testovaci manie, pak strach, ale jak pises stejne nam to porad stoji za to!! Moc preju at se strachujes o sveho mimouska co nejdriv (samo v dobrem) je to asi vazne normalni.

In reply to by Lucik P.

to víš že to je normální.... člověk když je sám tak nám je tak nějak všechno šumák,ale když se už jedná o miminko co je uvnitř tebe tak si každá setsakramensky všechno rozmyslíme a každý pohyb a aktivitu zvážíme.... sice nuda je šílená,ale to nejhorší období se snad přetrpět dá....

In reply to by gejbi

je to tak, kdyz jsem prisla o to prvni a byla jsem po revizi, byla mi fakt vsechno totalne jedno, co jim, co delam..proste je to jiny. Ted clovek porad mysli na to malicke, ale na tu druhou stranu kdyz pomineme tyhle obavy a strachy atd je to opravdu krasny zazrak..

Ahoj Luci tak jsem rada, ze je vse OK a jste v poradku. Tak to je super jak pekne rostete :-) Jen tak dale. Me ceka kontrola az pristi patek tak jsem zvedava jak budem velci:-) jde uz videt mimi na UZ? Mej se hezky a opatruj se.

In reply to by alexandra.aa

Zalezi jak je otoceny, my jsme ted pravdepodobne otoceny zadickama takze je to porad flek ale kdyz je bokem tak uz je videt hlavicka a rucicky a nozicky no kraaaaaasa :c: :r: :c: :r: :c: fakt se tes!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky