mám velký smutek

05.08.2009

Ahuj holky,
dnes je den, který bych nejraději přeskočila. můj bývalý přítel mi vrazil psa, že ho nechce a já se stěhuju do třebichovic, jenže tam bydlí tatínek současného přítele a má na psy alergii. sháněla jsem po všech čertech jestli by si ho někdo nevzal, ale bohužel mám smůlu. Je to tak upřímné stvořeníčko, neštěká a mě má moc rád. jenže dítě, psa a eště kočku by jsme s přítelem opravdu nezvládli a proto mě dnes čeká odvoz do útulku. :§) prosila jsem bývalého aby ho tam dal on, že pro mě je to v tomhle stavu moc velká rána, ale nehodlal o tom ani polemizovat. :§) bojím se že to nezvládnu. jednoho pejska sem musela dát pryč před 3 rokama, toho jsem dala naštěstí kamarádovi. pes který semnou od dětsví vyrůstal u babičky o vánocích zemřel a tohohle musím dát do útulku odkud ho můj bývalý zachránil, nechápu proč můžou být někdy chlapi tak bezcitní :§) :§) přítel ho taky moc miluje, a je z toho stejně špatný jako já, ale i přesto se snaží držet, alespon předemnou protože ví jak je to pro mě těžké. asi se složím! :§) vím, že tenhle stres nedělá malému vůbec dobře, ale co mám dělat, pořád jen brečím, i přesto že jsem se svým drahým moooooc šťastná, ale tohle je prostě rána.

mejte se a prominte ten román, ale musela jsem to někomu říct.

holky nejde o to, že bychom to nezvládli, zmákli bysme to, ale pokud ste četli dobře začátek mého textu, tak se stěhuju do třebichovic a pes tam být nemůže, protože jeho tatínek má alergii.....taky je mi to líto a věřte mi že mi to trhá srdce, a nejvíc mi štve že tomu pejskovi musím ublížit já když si ho vzal bývalý přítel, ale jinou možnost nemám, nebojím se toho že kočka pes a dítě by se nesnesli. jde tu hlavně o tu alergii. zkoušeli sme to jestli by to neprošlo, ale tatínek se okamžitě osypal. není mi z toho dobře vůbec ne, ale na výbět nemám a hlavně vím, že bývalému tohle nikdy v životě neodpustím.

neblázni, to mu nemůžeš udělat, zvlášť, když už jednou v útulku byl. představ si, že bys byla v děcáku, vzali si tě rodiče a pak by tě zase vrátili!! všechno se dá zvládnout, jen musí člověk chtít, a věř mi, že by tě hryzalo svědomí, kdybys to udělala!!

Ahoj,
nemůžu neragovat, podobně jako ostatní holky tady. Pejsek a kočka není přece problém, hlavně s číčou asi nemáte moc starostí....My máme doma koníka, v dohledné době se nám asi rozroste do stádečka v podobě dvou nových přírůstků ....Jsem právě v 11.týdnu, a věř,že hlavní péče o ty čtyřnožce bude na mě ,ale nevidím v tom problém. No já nevím,asi bych to tolik neřešila,útulek je až to poslední řešení,jsi teprve na začátku těhu a kdoví,co bude za těch dalších pár měsíců. Asi bych to nejdřív zkusila a pak teprve rozhodovala, co dál. miminko přece není konec světa,životní rytmus se změní,to ano,ale všechno jde....Tak to ještě zvaš. Teď to s T ebou všechno cvičí,hormony atd.,ale uvidíš,že to nebude tak horký.
Drž se a vše ještě pořádně promysli. Držím palce ke správnýmu rozhodnutí.

na to přijde tak já mám 4-letýho kluka, 5-ti měsíční holčinu a psa, kterej táhne jako blázen. Malou dám do klokanky, malýho vezmu za ruku a vesele venčíme

ano,taky se za pejska přimlouvám,ještě třeba budeš ráda,kolik dělá legrace a dobré nálady.měla jsem jako svobodná mamka sama syna,ještě dobrmana kříž.s vlčákem a bydleli jsme tam mi tři v jednopokojáči..a neměli jsme ani peníze,ale zvládlo se to..pěkné dny..

ano,taky se za pejska přimlouvám,ještě třeba budeš ráda,kolik dělá legrace a dobré nálady.měla jsem jako svobodná mamka sama syna,ještě dobrmana kříž.s vlčákem a bydleli jsme tam mi tři v jednopokojáči..a neměli jsme ani peníze,ale zvládlo se to..pěkné dny..

Také čekám své první mimčo a mám velkou obavu z toho, jak budu zvládat maminkovskou práci a pejska, kterého máme 5 let a nemá moc rád děti - má z nich strach a myslím, že by zaútočil, ale udělám maximum pro to, aby se to všechno zvládlo, protože to, abysme ho dali pryč bude pro mě vždy až ta poslední možnost... Neboj, určitě to nějak zvládneš i s pejskem, dej mu šanci...H.

My s manželem čekáme třetí mimčo a máme 2 psy a kočku a zvládáme to úplně v pohodě!!! Jenom se toho neboj a pejsek bude s váma šťastnej!

taky jsme si poridili pejska den predtim nez jsem se dosvedela ze jsem tehotna...je to sice malej pejsek ale to male storenicko mi tak zamotalo hlavu a vrylo se mi do srdicka ze si to uz bez nej nedokazu predstavit.navic pritel je v praci od rana do vecera a taky si ted nedokazu predstavit jak to budu delat az se mala narodi myslim venceni atd ted je navic nemocnej a vyzaduje vice pece ale v zivote by me nenapadlo dat ho pryc jen kdyby nejak utocil na malou .,.tak si to zkus jeste jednou probrat jen ho nedavej do utulku

Ahojky,
jestli ti to pomůže v rozhodování, tak bydlíme s manželem v bytě 2+1 a máme dva pejsky. KDyž si uvědomím, že tady budu sama, manžel v práci, miminko mi bude plakat a já budu muset nějak pejsky vyvenčit, jímá mně hrůza. Ale co, když jsme si je pořídili, přece se musím postarat a nezbavím se jich! Pořídím si klokánku, prcka tam dám a pejsky vyvenčím. Ono všechno jde, když se chce.... mysli na psychiku toho pejska....

___________________________________________________________________
Navštivte náš e-shop s chovatelskými potřebami: www.potrebypropsy.mypage.cz

ahoj,
trochu souhlasím s názorem Kolouška...
Nemůžeš ho dát do útulku!...I když ti ho dal bývalý přítel...tak nechápu proč jste si ho pořizovaly?
Zkus nafotit pejska a hodit ho na tento a nebo jiný web...
I děvčata z tohoto webu se mohou zeptat svých známých jestli by ho nechtěli... Je nás tu dost.
Jen ho proboha nedávej zpět do útulku!
Vím, že tebe to bolí ale věř že i on by byl smutnej...máš možnosti jak to řešit aby nešel do útulku tak s tím jen něco udělej..
moc prosím za něj.
L.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka