Deprese!! ;-(

05.08.2009

Ahojky holky, tak po delší době jsem se rozhodla, že písnu.. Od rána mám nehoráznou depresi, nic mě netěší... :? Vůbec nevím, co se se mnou děje! Jsem ze všeho nějaká zmatená, střídají se u mě stavy radosti se stavem plačtivosti. A to nemluvím o tom, jaká jsem nesnesitelná, protivná.. :r: Do žádných věcí se nevlezu, vypadám jak :pig: ... Malá dnes kope o 106.. :h: :h: asi mi chce udělat radost, ale..... Máte to některá taky tak?? Ach jo, jsem jak praštěná!! Ty hormony se mnou mlátí jako kdybych byla v pubertě... Tak se nezlobte, že jsem Vás tímto otravovala.. pááá :a:

Ahoj Hani , zkus to neřešit a jak píší ostatní holky , kup si nějaké hezké těhu oblečení a to staré před těhu schov bude se hodit po porodu , to půjdou kilečka sama dolů. Teď váhu vůbec nereš. Já už jsem si všilmla toho že po mě chlapi víc koukají když jdu po ulici a dělá mi to moc dobře i můj manžel na mě teď kouká tak nějak jinak , moc krásně. Mysli na ten poklad co nosíš pod srdíčkem a který o sobě dává každým dnem vědět čím dál tím víc:jsi krásná těhotná ženská , která u sebe má největší a nejcennější poklad a věř tomu , že po ulicích chodí moc ženských který by byly rády ve tvojí kůži. Drž se

In reply to by Boušátko

Ahojky, moc děkuji za překrásnou zprávičku.. Určitě máš ve všem pravdu, jen 6*ravdu doufám, že ty kila shodím.. Nikdy jsem neměla přes 60kg a teď?? Už mám 65, brrr ... A celulitida, o té raději ani nemluvit :? a to zítra jedeme se známejma do italie, ale snad to tam zvládneme... i s těmi kily a celulitidou. Tak ještě jednou děkuji, dodala jsi mi optimismus... :ww: pa pa a dobrou noc :*[]:

:s: taky se tak dost často cítím, zvlášť když mě manžel chce pobavit a řekne, že vypadám jak anakonda, co právě zbaštila :pig: . Ale co, když si vzpomenu, jak dlouho to nešlo a jak jsem smutně okukovala všechny maminy, co prošly okolo ..... Hoď to za hlavu a užívej si, ať máš pěkné vzpomínky.

In reply to by AlenaP.

Ali moc děkuji... :k: taky si právě říkám, co by za tyto kila, co nabírám dali snažilky, které nemohou mimíska mít... Snad to půjde dolu po porodu... špatná nálada je fuč... děkuji a p :k: áááá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkujíííí za milou zprávičku, jste všechny moc hodnééé :a:

prosím tě, taková blbost, nemůžeš mi poradit, jak napsat zprávu jako jsi to udělala ty? já umím jenom odpovídat nebo psát komentáře a ještě jsem nepřišla na to, jak připojit úplně novou zprávu a jestli na to nepřijdu, tak ten kompl asi brzo rozmlátím :spid:

ahojky, neboj, to je uplne normalni i kdyz nekdy clovek nemuze sam ze sebe....
ale jedna rada, nesnaz se nacpat do veci co mas, kup ni nove vetsi tehotenske, nebo jen o nekolik cisel vetsi, budes se v nich citit dobre a nebudes se tlacit, vsak jsi tehotna a mas v brisku zazrak, to je jasne ze pribiras a je uplne hloupost veta ze jsi jak prasatko tlusta, vsak to je normalni,,,,, par tydnu po porodu muzes zacit hubnout a myslet na to ale ted se pekne navlikni do vetsich veci a male ani nezkousej....
ja se nevejdu do niceho stareho, mam nahore uz 17kilo a co? nic , vsak po porode to shodim :k:
tak hlavu vzhuru, vis jak ti sposta zenskejch zavidi, kdyz te vidi na ulici? jsi prece ta stastna co je tehotna :\x:

In reply to by Danzy

Danzy moc děkuji, jsi hodná... Koukala jsem na tvůj profilek a už to máte za pár, že?? ;) S těmi kily máš pravdu, přepadla mě deprese, protože zítra jedeme na dovolenou do itálie, a když jsem si zkoušela doma před zrcadlem plavky, tak mi bylo do breku, ta CELULITIDA... a prdel no hrůůůůůůza :sick: Ale jedeme tam se známou, která zase miminko mít nem-že a tak si říkám, co by dala za to, aby měla kila navíc takovým způsobem.... :hu: holt se nedá nic dělat, musím věřit že po porodu to půjde pryč.. Tak páááá a dobrou noc... :'zz):

nic si z toho nedělej, dneska máš depku, zejtra budeš mít záchvaty smíchu! já jsem taky furt nasr... a to jsem takovej mírumilovnej člověk, ta příroda nám dává zabrat, co? uvidíš, že to přejde, žádný strachy, proč by člověk nemohl bejt někdy naštvanej, no ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky