Tohle me narostlo

02.01.2008

Viditelne leva horsi jako prava.Ja uz to nechci:-(

Jo,myško,tak na tohle jsem si ztěžovala včera.Ještě přes noc to byl balon,ale ráno v pohodě.
A rodit se ti nechce???

No,mooc pěkný,teda já mám taky oteklé nohy,ale oproti tobě je to skoro nic,to tě lituju.No ale jsem 34týden,takže je mi jasný že mi asi ještě natečou.Tak hlavně nohy nahoru:-)

teď jsem si četla svůj manuál, který mám z místní porodnice a našla jsem tam co mám dělat, když mi opuchají nohy. Tak hlavně nelez do horké vody. Pomůže studená lázeň, pokud to sneseš i ledování. Nenatahuj špičky u nohou a pokud možno dej si nožky nahóru jak nejčastěji to jen jde. Máš taky cvičit s nohama jako v letadle. Pokud jsi však nikdy neletěla, máš točit špičkama, přitahovat špičky k sobě a taky prý žádný podpadky - myslím, že to by tě asi teď ani nenapadlo :-) tak snad to pomůže a přeju hodně štěstí s příchodem miminka každou chvílí!

In reply to by Zuzana.Picmouse

vím že ty poslední dny jsou peklo, zkus dlouhou procházku a hoooodně odpočinku. Vyprdni se na domácí práce, máš přece tchýni a chlapa. Potřebuješ si oddechnout. Po porodu budeš mít pak plný ruce práce.

In reply to by nansie (neověřeno)

reaguji na tvůj příspěvek neb na prevenci hemoragie je též vhodné brát homeopatika. Přírodní látka známá jako ARNICA je výbornou prevencí zvýšeného krvácení po porodu. Také zajišťuje rychlé "zabalování" dělohy a celkové hojení po porodu. Má se začít brát zhruba šest týdnů před porodem a má se dále pokračovat i po něm asi další měsíc. Samozřejmě indikaci by vám měl doporučit pouze váš doktor.

a nebo taky za to, že ses včera chechtala mým, ti dnes třeba dorostou stejný:-) :-)
Ne to je jen blbá legrace.. neboj už ti brzy splasknou:-)

Tak jestli tě trápí takovýhle nožky, to se nedivím, že tě včera ty mí tak vyděsily..
Co já bych za takový noženky zrovna teď dala!!

nechci být škaredá.. ale mě to příjde roztomilý :D takový spuchlinky.. ale ono to splaskne né ?? :o)) a bolí to nějak nebo ták ?? a co třeba obklady ??

Jéééééé ty máš těhotnou nohu :-DDDDDDDDDDDDD aby z toho nebylo malé "nožátko" :-DDDDDDDDDD

In reply to by RenataMor

Jo ten me pred chvili oznamil ze me do te nemocnice zitra nevezme.Zase jsem jednou byla naivni.Je to prej skoda casu kterej muze byt v praci a co by tam se mnou delal.Bud jsem debil ja nebo on.

zuzko, takovy nohy jsem mivala od prvniho mesice.. az do te doby nez me doktor nechal doma a pak mi to zmizelo.. I tobe to zmizi.. a myslim ze uz brzo ;) Neboj..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka