Nemáte některá zkušenost s porodem v horečkách???

02.01.2008

Holky, teď je nás tady přhlášených spousta, tak se zkusím zeptat znova.. Rodila jste některá s horečkami??
Mám zas šílenou chřipku či co.. hlava mi třeští, z nosu mi teče a na průduškách je to snad nejhorší, když se nadechnu chrčím, že mě to nejde ani usnout a budí mě to a záchvaty kašle se nedají zastavit.. Něco podobnýho už jsem měla, takže jsem vyslala manžela do lékárny pro léky, které minule pomohly, ale minule trvalo měsíc než jsem se z toho dostala.. nedokážu si představit s tímhle rodit, unavuje mě přejít z postele k počítači...
Nemáte s tím nějaká zkušenost??

já jsem rodila s teplotou poprvé, během porodu mě píchali nějaké infuze, 2x brali krev, ale zvládla jsem to.Ke konci 1 doby jsem už byla příšerně unavená, tak mi ještě dávali vnitrožilně nějaký povzbuzovací rozto, pak jsem nemohla 56 hod usnout, jak mě to rozparádilo

To já taky doufám.. čas teoreticky ještě máme, ale strach je strach..Doktorka už mi říkala na posledy, že mi udělá kultivaci, kdyby jsme se už neviděli a to jsem objednaná teď na pátek..

In reply to by osklive.kacatko2

No vidíš, musíš myslet pozitivně:-))), když jsem byla v porodnici tak tam jedna maminka měla 40ky horečky, ale už po porodu. Byla s toho hrozně nešťastná, že nemůže kojit- odstříkávala. Miminko měli sestřičky, aby ho nenakazila, ale trápila se tak moc, že ztratila mlíko. Pak byla ještě nešťastnější, takže se moc netrap, ono je to pak ještě horší. Mysli na hezký věci:-)))

In reply to by janek

No já doufám, že mi dá malinký ještě čas, hned jak přijede manžel s těmi léky tak se začnu kurýrovat.. on si chtěl vzít ošetřování, ale říkala jsem mu, že spát tu můžu i sama a kdyby se něco dělo, tak mu zavolám.. Pravda je, že kdyby nebyli ty pitomí svátky a všude zavřeno nemuselo se mi to tak rozjet..

No tak zkušenosti s tím nemám, ale jestli se s toho nedostaneš, tak tě už lituju předem, protože zakašlat po porodu, když jsem teda byla nastřihnutá docela bolelo. A po císaři to bude asi hodně podobný, ne li horší. Takže lež a k počítači nechoď, snaž se vypotit. Určitě to stihneš:-)). máš na to ještě 14 dní:-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka