krevní testy

02.01.2008

holky nevíte kdy se bere druhej krevní obraz??kolem kolikátýho týdne?a druhý protilátky na žloutenku...... a kde mi dají ten papír na jméno mimíska?

Ahoj Krali,ten papír na jména pro mimča mi dali až jsem nastoupila na MD,ve 34tt.A krev na krevní obraz taky.O protilátkách nic nevím.:-)

Ähojky at jste nebo nejste manzele papir na jmena vam muze dat doktor kdyz si o nej reknes..mel by to mit v ordinaci. Jinak krevni obraz se dela jen jeden a pokud vyjde spatnej treba jako me tak je mozny ze pak ho budou delat znovu..Me ho budou zitra delat podruhe jestli se to po lecich zlepsilo...

ten papir davaji na matrice musis tam jit s manzelem a musite mit sebou oba rodny list a obcanku.Jinak krev mi bral jenom jednou a zloutenku jeste ani jednou.

Mě naposledy brali krev asi tak kolem 25tt a to byla toxoplazmoza, ale další krev mi zatím neříkala. Jinak já nejsem vdaná, takže tatínek už se k malé přiznal a to na matrice, teď už to nosím u průkazky a budu ukazovat při porodu tenhle papír.

Ahoj Kralindo!! odpovídím na Tvé otázky: nevím a nevím... papír na jméno na mimíska mi dali v poradně :-))) Už jsem se ptala včera a nepočkala si na odpověď, objednávala jsi ty gumáčky???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky