Jestli to nebude holčička tak mě asik jebne!!!

04.08.2009

Drahé tety, tak jsme dnes s Nell byly na ozvech, malinká sebou šila neustále do pristroje kopala, takže sranda :s: , ale máme málo železa takže musíme do porodu všechno upravit. Ale aby se dosatala k jádru věci tak jako po každé kontrole, či nějakém vyšetření mi to nedalo a zajela jsem do Tesca, krom toho, že jsem s koupila asi 3 kg broskví (protože na nich stále ujíždím) jsem navštívila dětský koutek, s tím, že koupím jen něco malinkého (že nám to tak hezky vyšlo) :\/|: , přece už všechno mám, každý mi říká, že to nemám přehánět, navíc to mám vyprané a vyžehlené, ale pořád mi vrtalo hlavou v čem s tou mojí prdelečkou pojedeme z porodnice, tak jsem si řekla, fajn, máme sice nachystané super riflíky, ale zase jsem se někde dočetla, že miminka by riflíky vůbec neměla nosit kvůli kyčním, tak jsem si řekla, že malé koupím nějakou paráďáckou růžovou teploučkou teplákovečku :c: . V tTescu mají nové věcičky takže .....Sláááva zadařilo se (už to peru, foto poté přiložím) byla jsem z ní úúúplně hotová, jenže, k teplákovečce se přidalo pár bodýček+ overálku+punčošek+tepláčků cca za 2000,- :00: no paráda. Ale jak jsem tak stála u pokladny a tetelila se štěstím jak jsem dobře nakupila stoupla si za mě paní a začala vytahovat na pás u pokladny podobné oblečky jenže v modré a taky toho měla požehnaně, tak jsem neváhla a pronesla jsem to jsou super věcičky, že, to se prostě nedá odolat. A paní mě dobře dostala, prý....jsou no...ale my už to všechno kupujeme podruhé, my jsme celé těhotenství měli potvrzenou holčičku tak jsme vše nakoupili s růžové i s kočárkem a minulý týden se nám narodil chlapeček :jawdrop: no spadl mi úsměv, když jsem si představila že se to může stát i mn :00: ě a na culíčky zapomenout a vše kupovat znovu, tak jsem vše zaplatila slušně se rozloučila a už ani nepípla. Tak teď už se fakt dám jen na modlení aby ta moje pincezna byla fakt pincezna :girl:

he-he, tak to je dobry, ale stat se to muze. taky mame potrvzenou holcicku. jednou u dr na screeningu a jednou u moji gyndarky. tak snad se nespletla. jinac v tescu maji nááádherne vecicky. ja teda moc nenakupovala, temer vse jsem dostala, takze nakupovat budu az vetsi vecicky.

ahoj, v tescu maj teď úžasné věci. dali tam novou kolekci na podzim no a radost pohledět. Já jsem měla holčičku na 100% potvrzenou až ve 30tt. Do té doby jsme to s jistotou nevěděli. Sice mi dr. na ultrazvuku ve 20tt řekl že to vypadá na holčičku, ale když řekl že to vypadá,tak jsme počítali s oběma variantama. Takže jsem nic holčíčího nekupovala. jen neutrální barvy-no a spoustu věcí mám po prvním mimču (kluk). Když mi dr. řekla ve 30tt že to bude určitě holčička (i jsem viděla buchtičku na ultrazvuku) tak jsem neodolala a šla do tesca koupit šatičky. Ale pořád jsem tomu nějak nemohla uvěřit-že bych já měla vysněnou holčičku :///: . Takže jsem ratši nic dalšího nenakupovala dokud jsem neporodila. Do porodnice jsem také koupila neutrální barvy. No nakonec se nám holčička opravdu narodila a budou jí příští pondělí 2 měsíce.
Ale moje kamarádka zažila v porodnici šok. Celé těhu jí také říkali že to bude holčička no a narodil se chlapeček. Měla i kočárek červenej a samozřejmě hodně věcí do růžova. Chlapeček chodil půl roku v růžovém a 2 roky jezdil v červeném kočárku. U druhého dítěte už si to říci ratši nenechali. No nakonec má 2 kluky :s: :a:

In reply to by JaMiOn

Ty jo tak to je taky dobré, asi proto jdou na mě obavy, protože jak jsem psala výš mi to řekli ve 20tt na velkém UTZ a pak můj Dr. ve 25tt, že se to tváří jako holčička a když jsem byla na 4D UTZ tak se mi zdálo, že má holčičí rysy, ale zdání někdy klame, no dnes jsem to oznamovala nastávajícímu taťkovi tak se vůl tetelil blahem, že je tam naděje, že by to byl ještě kluk, ti chlapi, jsou prostě trdla.

No moje teta když byla těhotná, tak ji všichni dr. říkali, že čeká holčičku. Taky si nakoupila krásné věcičky a těšila se (měla tehdy doma 2 kluky a moc si ji přála). A jak byla přijata do porodnice, tak se dr. něco nezdálo, tak ji udělal UTZ a při něm řekla: Co tam ta holka vyvádí??? A dr na to, prý kdo vám řekl, že to bude holčička?????? :jawdrop: . No a samozřejmě se jí narodil chlapeček.

In reply to by barushe

holcicky jsou vzdy jen 80% jistota i v dnesni dobe, aspon tak jsem se docetla.... na druhe strane zas tak casto se nespletou, zalezi taky na tom co jsi videla , jestli ti na utz pohlavi dr ukazoval, kdyz je mimi dobre natocene , tak je to stoprocentni... ja to teda vim na sto pro, videla jsem to ve 33tt a to se zamenit neda..takze pokud jsi to taky videla - dr ti to ukazovala tak bych se nebala

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojik kocko, jak Vam je? Uz finisujes co, frajerko :///: Je jak ja ti zavidim.

prosim tebe nestras, nam v 17tt prirostl pindik, tak uz mam vse v modrem a kdyby nam ted mel opet upadnout, tak me prasti. No i kdyz tak jak pises, proste by to ta holcicka musela v modrem prezit. Akorat bych ji dokoupila nejake satecky.

No nestras :-), my mame 4x potvrzeneho kluka, takze jeho satnik se sklada prevazne z modre a hnede barvy...i kdyz je fakt, ze holcicku muzes navliknout do modre a hnede, ale kluka do ruzove asi ne...ale i presto-taky se dam na modleni :-D

In reply to by Gianna

No já jsem na ni zůstala čumět jak puk, já na 100% počítám s holčičkou, byl by to fakt průser, protože jsem na té růžové ujela v tvém případě by to až taková hrůza nebyla dokoupila bys pár růžových čepiček a není co řešit, ale doufejme, že ti naši prcci jsou fakt takového pohlaví jaké nám prorokovali. Člověk je s tím tak nějak už psychicky srovnaný a připravený a najednou šoook u porodu :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Misko, si to nakonec vychytala, takže i kdyby přišla nějaká změna tak se tě to nijak nedotken, jen jak jsem pisala výše ta psychika

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Musím vydržet do příštího týdne, hned se na to Dr. zeptám ať mi to znovu potvrdí, sáááákra jeden takovej blbej dialog v obchodě a jak to semnou zacloumalo :°*°: :#o: :°~°: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky