Řízení v těhotenství

02.01.2008

Holky, víte že ani nevím, jestli jsme teď nějak omezení v řízení auta?!

Ahoj,omezená nemusíš být,ale ti povím,že jsem dnes měla co dělat za volantem usedět.Ale už jsem 37tt:-)))

Tak jak to teda je s tim pasanim? Uz minule jsem nad tim premyslela jestli se muzu pasat nebo jsou nejaky specialni pasy pro tehule?

Žádná omezení nejsou. Jak píše wesna, můžes si koupit něco na pás, aby tě neřezal přes bříško a ke konci těhu to moc příjemné není řídít auto. Pásy musíš používat celé těhu - pokud bys nechtěla, tak ti lékař může napsat, že ze zdravotních důvodů nemusiš a budeš to předkládat policajtům při kontrole. Ale na rovinu z toho doktor nebude nadšenej. Pásy jsou pro mimi v bříšku samozřejmě riziko, ale když budeš nepřipásaná, tak je to riziko pro Vás oba. Tak to berou, že lépe ohrozit jeden život, než oba dva. Já jsem strašný strašpytel a bojim se jezdit (řídít i spolujízda) už teď.

taky si myslim ze muzes normalne ridit.Jsou i takovy maminy co se do porodnice odvezou samy znam takovy priklad.Ja teda pas tedka nepouzivam i kdybych mela podle zakona.

já bych řekla že né.. akorát v těch posledních týdnech se to určitě nedoporučujue.. a taky tam je něco kvůli těm pásům.. dá se koupit něco aby ti nešel přímo přez bříško.. :o))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky