ahojte particko,

04.08.2009

taaakze, jak jsem slibovala, samozrejme jsem to nevydrzela a testovala po mene jak 24 hod :-D (to jsem cela ja)

podle meho tam carka proste je a mozna o malilililinkato lepe videt nez vcera...po jak dlouhe dobe stoupa hcg? myslim, ze zitra nebo poziti bych mela carecku videt o neco lepe...ja vam nevim, ja jsem o tehu presvedcena...:-)

doufam, ze se nezklamu, ale myslim ze to tak je :-) ...no, uvidime, mam nejakou nadeji...treba mam pravdu a opravdu to bude silit :-)

tak se mejte krasne, papa

jeee, holky, dekuju..no uvidim...zase jsem na ty testy zirala odpoledne a uz zase nic nevidim..rposte mi hrabosi..

hele mam z tebe takovej divnej pocit...no....ja si myslim ze jses v tom...nevim cim to je asi tim ze pises takovym rannym tehotenskym stylem...no proste jako ja :C]]:

To jsem napnutá jak kšandy a moc ti fandím, aby se tam co nevidět ukázala pořádná čárka. Jestli jsi teprve 10.dpo, tak je jasné, že je tak slabounká.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kocii, nema u sebe fotak...ale stejne by to nestalo z ato, poslku za par dni dalnici :-) ..jo a zjistila jsem ,ze jsem dneska cca 9-10 DPO, tak se nemuzu divit, ze mivychazi slaba carka :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

on chrape tak silne, ze by to stejne neslysel :-D ...checheee...kote,asi testnu znovu az za dva dny, at porad nehypnotizuju carku :-)

Ahojky, tak jsem mrkala i na předchozí článečky, na testíkách co jsi vkládala, jsem bohužel nic neviděla :( ale já tě potěším..... já testovala poprvé v úterý a nic, test naprosto sněhobílý a letěl do koše :s: a v pátek dopoledne (nebylo to ani z ranní moči) už pěkná dálnice :one: jinak hcg stoupá ob den.... takže jestliže dnes nebyla čárečka moc vidět, zkus vydržet a testni ve čtvrtek ráno z ranní moči a uvidíš, že na tebe vykouknou // :h: držííííím palec :\/|:

In reply to by meiah

:s: ruce svrbí co :s: to znám........ já ani v ten pátek tenkrát nechtěla testovat, to mě přemluvil manžel a pak se šel na test mrknout a najednou slyším z koupelny, já ti do toho nechci kecat jako, ale jsou tam // :s: ...... zatím je čárečka neviditelná, tak odhaduju, že ten čtvrtek nejdřív by mohlo jít něco vidět :one:

In reply to by lulubar

kurnik, ani nevis, jak rada bych do toho ctvrtka yvdrzela, ale to bych musela mit nejakou honicku, abych nestihla testnout :-D...asi to radeji vydrzim, at porad nesvidram na ten test :-D ...rucicky svrbi, aaaachichouvej :-D ...to jste to hezky zjsitili ty // :-D

In reply to by meiah

No chce to nějak se zabavit.... moje kámoška zase dala testy manželovi, aby je schoval a dal jí je až v určitej den, protože věděla, že do té doby nemá smysl testovat.... dopadlo to tak, že pak lítala po bytě a hledala, kam je schoval :s: :s: :s: tohle je naprosto normální.... ale zkus to brát tak, že pokud tam mají být //, tak tam budou a je jedno jestli testneš dneska 3x a budeš se nervovat pozorováním čárky, nebo testneš za 2 dny jednou a už budeš vědět, na čem jsi :one:

In reply to by lulubar

ted jsi me rozesmala, uplne se vidim, jak hledam ty testy...a nebo bych sla a koupila si jinej :-D :-D :-D ..lulu, alespon ze ty mas rozum kdyz ne ja...uvidim, myslim,ze ten jeden den bych ozelet mohla :-)

In reply to by meiah

To není ani rozum, jen jsem bez rozumu testla v úterý odpoledne a to jsem byla maximálně 10 DPO, takže nemohlo být vidět absolutně nic :n: ale ty ruce mě svrběly přesně jak tebe :s: no a jak jsem viděla ten sněhobílý test, tak jsem se naprdla a zahodila ho do koše a zařekla se, že testit znovu budu až další týden, až jestli nedorazí mrcha..... no a manžel v pátek, když jsme přišli od zubaře, jestli nechci pocvrkat ten testík co tam mám a tak jsem to prubla a ony tam fakt byly :h:

In reply to by meiah

jo hezký to je, máme aspoň hezký vzpomínky :s: já si vždycky plánovala, jak testnu tajně a pak něco koupím a uvařím třeba dobrou večeři a manželovi to nějak hezky oznámím a místo toho to oznamoval on mě :s: ale nelituju vůbec ničeho, od začátku si to užíváme, manžel to všechno prožívá se mnou, chodí se mnou na kontroly, dokonce mě dnes byl doprovodit na odběru krve, protože mi je ráno dost blbě a měl strach, abych tam sebou nešvihla :///: je to zlatíčko....... uvidíš, že tu budeš brzičko svůj příběh s nalezením // :one: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky