Co se ZLEPŠÍ po ŠESTINEDĚLÍ !!!!

03.08.2009

Ahoji holky ! Co se u vás zlepšilo po šestinedělí :? . Bojím se, že to bude pořád to samé ! Malá má koliky, teď nějak dost často !! Vytejká jí mlíko z pusinky i 2 hod po krmení a to ji dávám UM a ještě zahuštěný.
Byla bych přešťasná, kdyby se tohle nějak vypařilo, ale to chci asi moc ! Ale už se na to nemůžu dívat. 8) ---Napřed brečí kvůli kolice :^O^: , pak se jí začme vše z žaludku vracet do pusiny, vytejkat :sick: ....trápí jí to :( ...nespí :00: ....

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoji, dík, Nutrilon Comfort dávám a zahušťuju Nutritonem. Poměry samozřejmě dávám podle návodu, jen toho zahušťovadla dávám o jednu malou odm. míň.
Na tu koliku mi dnes Dr. předepsala ten sab simplex ( nebo jak se to jmen.?), tak nevím jestli to pomůže a jestli třeba není lepší ten co píšeš Ty ???? :k: :a:

Zdárek. Tak si myslím, že s mimčem se nezměnilo po šestinedělí skoro nic, ale já jsem se uklidnila, hormony už tolik nepracovaly, s mimčem jsem se naučila, takže se to po tom šestinedělí konečně tak nějak usadilo a bylo trochu víc klidu. Pro mimčo jsou podle mýho větší předěl tři měsíce. Přestanou ho tolik trápit prdíky, už taky líp vidí a trochu se zabaví. Chce to jen vydržet. Já, když si vzpomenu na sebe, co jsem vyváděla v šestinedělí, jak jsem si skoro vyčítala, že jsem to dítě chtěla, když si s ním teď nevím rady a tak...
No a teď, když je Kubovi deset a půl měsíce, spinká celou noc, je veselej, začíná chodit, žvatlá si pro sebe, jsem ten nejšťastnější člověk pod sluncem, že ho mám :a: .

In reply to by Lucky78

Taky si říkam, že jsem neschopná máma, že malá je pořád taková nespokojená...teď chudák spí, chrčí to v ní, má asi zbytečně namazaný bříško, tím krémem Pupík ( koupený včera ), předtím jedla asi hodinu, mezitím se kroutila, 30 vylokala z flaštičky ( to byl pokus jestli má hlad )....tak jsem jí přidělala, to už nechtěla, pak to celé vychladlo, ztuhlo a vypadala zas hladově...pokus o kojení....zvracení...TOTÁLNÍ KATASTROFA...jsem opravdu maminka k pohledání :(

Krásně napsaný ten konec, už se na to období taky těším :c: :+^*:

tak ja nato cekala taky,ale nic zvlastniho se nedelo,mozna prestalo tolik plakat,ale plakala porad dost.Prdiky nas trapili a to dost az do 4.mesice,oblekani nemame porad radi,spime porad stejne,ale uz tak nebrecime.Takze az kolem 5.mesice u nas nastala takova vetsi zmena,takze jsem te asi moc nepotesila co :\/:

To jsem si taky říkala když mi každý říkal, že po 6tinedělí to bude lepší... Co jako myslej? Že bude v noci spát (zlatý voči, celou noc mi poprvé prospala asi na 5 měsících), koliky (skončily tak v 4,5 měsících), to neustálý řvaní, pokud jí položím (takové dny jsou někdy i dneska v 7 měsících). Takže nevím, asi že si to mamka přestane tak brát (není to ale můj případ...)

Ahojky, tak u nás se po šestinedělí změnilo to, že se mi zklidnily hormony a tudíž mě přestalo dost věcí vyvádět z rovnováhy, jako řev Kačenky, blbnutí u jídla a podobně. Co se týče kolik, tak jsme změnily kapičky (ze Sab simplex na Baby Calm), cvičíme s nožičkama před každým jídlem a koliky jsou fakt o moc lepší a teď už jsou skoro fuč (taky se blížíme k 3. měsícům) a Kačenka si s bolením bříška umí dost dobře poradit sama. A to ublinkávání? To máme do teď taky a jsme na UM, a teda Kačka ublínkávala i když byla kojená. Zrovna dnes ublinkala i před dalším jídlem. No a co je nejkrásnější, že se bude víc usmívat a to ti dodá energie do dalších "bojů".

In reply to by zzuzík

Takle to měla Kačenka v porodnici, byla dřív a tak nějakou dobu taky byla krmená sondičkou přes nos do žaludku a to jsem se vždycky modlila, aby jak to do ní zajede nosem nevylítlo pusou. Ale teď to je už oproti začátkům zlatý. S tímhle šavlovým tancem bych se poradila s doktorkou, třeba ti řekne co a jak.

Tak nám se po šestinedělí zlepšilo spinkání. Chrupkáme v kuse třeba i šest hodin a už netrpíme ani moc na prdíky a když jo tak namazu Pupíkem bříško a je to všechno zase v pohodě. Občas to chce všechno pevný nervy! :a:

Ahojky, nás taky trápily první měsíc koliky.Vyzkoušela jsem snad všechno, ale nic nezabíralo, jen jsme museli čekat kdy to skončí.Kolikrát jsem i brečela z toho jak pořád plakala.Malé budou 3 měs a je to paráááda, žádné bolení a dokonce i spinká celou noc :'zz): Je to hodná beruška :girl: měj pevné nervy a neboj, netrvá to věčně.Musíš vydržet

Ahojky, tak já Tě asi nepotěším, malýmu je 10 týdnů a zatím se nám toho moc nezměnilo. Baštíme taky UM a malýmu i hodinku po jídle taky vytéká z pusinky, jinak jsme hodně uplakaný, převážné celý den buď spinká, baští a nebo brečí :00: Ve čtvrtek jdeme k doktorce na vážení, tak se zeptám, jestli nemá nějakej typ, co s ním. Je mi ho hrozně líto a začínám být čím dál víc unavená. Hodně holek říká, že ty koliky přejdou po 3 měsíci, tak já teď čekám na konec 3 měsíce, ale jsem už pesimista :s: Ale každé miminko je jiné, tak třeba budeš mít po šestinedělí andílka :)

ale tvoje hormony se zklidní, takže budeš stabilnější, budeš ji lépe znát - rozeznáš proč brečí, a měli by se objevoat prní úsměvy, které způsobí že nadšený, štěstný rodič už není tak neštěstný, že to mimi furt pláče. A už se většinou zjistí, co zabírá právě tomu našemu mimi na koliku.
Moje sestra si třeba nemohla vynachálit cvičení snožičkama a kladení na bříško, nám pomohl je teplý tlak, nejlepší byla taťkova ruka...
:a:

In reply to by Dejmalka

Díky, zkusím to s tím teplem, nebo nějaký krém na tu količku---to cvičení s tim ublinkáváním bohužel nepůjde .
Nejhorší je, že už teď vím co ji přešně trápí a nemůžu až tak pomoct, ...lepší snad nevědět...

ahojky...jen te chci uklidnit,ze mame to stejny..tedy jen tolik neblinka,protoze ma moje mliko,ale ty koliky jsou narez..a taky se zhorsily..je nam ted 7 tydnu tak doufam,ze nazev 3 mesicni kolika bude aspon trochu pravdivy.Taky stale z nejakeho duvodu placeme..staci jen kdyz travi a place a pak ten zbytek...udajne to ma opravdu do tech cca 3 msicu skoncit,nez se jim upravi traveni..
tak drzim palec at to mas a mame vsichni co se takhle trapi za sebou. :)

In reply to by MICKA

Díky za uklidnění :h: , že v tom nejsme sami ! Taky ještě drobet kojím, tak si říkám snad tu koliku nemá z toho, protože to UM má být protikolikový ! Ale asi v tomhle období opravdu nic nezabere a musíme to vytrpět !!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky