Hráz po porodu

04.08.2009

Ahoj, stalo se vám některé, že se vám rozpadlo šití po porodu? A jak se to dlouho hojilo? Mě doktorka zpátky do nemocnice na přešití neposlala, tak se léčím doma, ale mám strach, že se mi to snad nikdy nezahojí :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj ja mela to samy,rozpadlo se mi to uplne cely,10 stehu vnejsich a par vnitrnich.Byla jsem s tim na pohotovosti,ale tam mi rekli ze s tim nic delat nebudou,tak jsem taky trpela jak pes.A hojilo se mi to dlouho,pac ja jsem to mela velky a hluboky,ale nekde jsem cetla ze dubova kura na to pomaha.neboj,bude to den ode dne lepsi,chce to kazdej den sprchu a hooodne vetrat.papa :a: :a:
http://www.prckoviste.cz/flekies

In reply to by Sandy

Ja uz ani nevim za jak dlouho mi to srostlo,ale me to jeste hnisalo,takze tak mesic a pul urcite,mela jsem to hooodne hluboky,ale srostlo to samo to jo,ta dubova kura mi fakt pomohla,ted tam mam malou uzkou jizvicku-pekne to stahla:-)

ahojky,
mě se stalo to samé, první steh mi vypadl hned druhý den po porodu. V porodnici mi řekli, že s tím nic dělat nebudou, pokud by se to nespravilo do konce šestinedělí, tak by uvažovali o nějakém dalším šítí. Do 2 týdnů po porodu mi vypadly všechny stehy. Jsem po porodu 5 týdnů a celkem to vypadá dobře, ale taky jsem se bála, že se to nezahojí. Hodně mi pomohly koupele v řepíklu lékařském a časté sprchování a větrání. Takže neboj, určitě se to brzy dá do pořádku. :)

tak to musí být ale nepříjemné, já mazala hráz po porodu HEMAGELEM, zaručuju, že to funguje, léčí to drobná poranění, ale ty otevřené na sliznicích, kde se to špatně hojí-ty ze všeho nejlíp..je v lékárně..peťula

no tak to se mi nestalo!!! :O Ale gynDr. ví co dělá. Já jsem měla asi 4.stehy 3.mi vypadly tak do 3.-4.týdnů od porodu a ten poslední mi vyndaval gynDr. sám. Ono je to jak u koho - já jsem na to vůbec nemyslela a okolo toho 4.týdne po porodu jsem dostala chuť a bylo to :*O*: asi tak první 4.sexíky byly horší než porod ale pak to šlo :C]]: No a na 6.nedělce jsem byla v pořádku - teď mě to sem tam zabolí na straně co jsem byla šítá.

Neboj chce to čas - všechny se zahojíme!!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka