Změna tlaku

04.08.2009

Těhulky tak co jaká byla noc? Žádný porod na obzoru? No já jsem myslela, že se rána nedočkám pořád jsem jenom skučela a manža mě hladil, myslela jsem že už porodím, ale planý poplach, jenom poslové dobrých zpráv... Jak je vám dneska při tom úžasném chladném počasí? Já si to užívám, konečně se nepotím jako :pig: ale zato se šíleně nudím. Asi půjdu na velký úklid, uklízím teď skoro každý den, žádný hnízdící instinkt, to je z nudy...nesnáším totiž nicnedělání. A jak si holky vy zkracujete dlouhé čekání na mimča když jste samy doma?

A tak to dopadá když nemám do čeho píchnout :-) www.mojetehotenstvi.cz/maja-0

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás to taky vypadá, že spíš nic, akorát ta pichlavá bolest, poslíčci už odezněli a je klid po pěšině. Bouřka už je v tahu tak nevím nevím, asi prd.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ne asi ne,zitra jdu na zatezak,tak se uvidi,uz bych to mela mit za sebou,a co ty?taky prenasis?

ahojky,ja jedina tu strasim,holky jsou v porodnici,lolinka a katrusa,ale nic se nedeje,katruse tece plodovka ale nema,zadny bolesti,tak lezi na pokoji,a lolince to vyvolavaj,no a ja porad nic,dneska je to tyden co prenasim,a zitra jdu na zatezak,tak jsem zvedava.

In reply to by h-anulka

Haňulko neboj zítra se určitě dozvíš víc, jestli to nepřijde teď při té změně počasí tak ti to určitě brzo vyvolají, snad už ti zítra řeknou termín vyvolání. Zkus se zeptat sama, za to nic nedáš. Ale chápu jak ti je, už bys to chtěla mít taky za sebou co? Ale neboj už to bude brzo, dlouho přenášet nenechají!

In reply to by k.a.c.k.a.

diky za cislo,no kdyby jsi me tam nechali tak ti napisu,chci byt s holkama,chodime do stejne porodnice,a nebavi me porad cekat a nic,mam kontrakce,ale k porodu to nevypada,ani uklizeni nepomaha,ja uz nevim,proste se musim smirit s tim ze mali se v brisku libi a ze tak ven nepujde.

In reply to by h-anulka

já dneska začínám 40 a snad přenášet nebudu protože ty bolesti v pánvi už bych asi dlouho nevydržela, mám to poslední tři dny, doktor říkal, že prcek už je dost sestouplý a měla bych se začít otvírat a mě to připadá jako kdybych to cítila že se otevírám, což je blbost...ale ta pichlavá bolest je hnusná.

In reply to by h-anulka

tak to ti zavidim ze mas kontrakce.me taky porad rikaji ze to na porod nevypada,nejsem ani otevrena proste nic.ja mam bolesti ale kontrakce to asi nebudou mam strach ze to ani nepoznam,protoze mam bolesti porad.nekdy je to vetsi jindy slabe a treba jen takove pichnuti,proste nevim

Já měla podobnou, ne-li stejnou noc jako ty :( , ale jsem teprve 31+1, takže mám ještě mooooooooooře času. Docela z toho mám strach,když si to uvědomím :O , ale nezbývá mi, než doufat.
Koukám, že ty už jsi ve 40.týdnu, tak přeju, aby už se ti ten porod rozběhl a byl rychlý a bezbolestný :||): . Při tomhle tlaku a počasí k tomu máš nejlepší předpoklady :one: .
:a:

ahojky taky mam v planu dneska uklizet.je super pocasi tak se to bude delat dobre,akorat me stve ze nemuzu vytirat podlahu,protoze mame vsude koberce :s: tak budu vysavat po 4 :s: jinak doufam ze uz to prijde brzo.zitra ta kontrola uz se i docela tesim..treba se neco pohlo.vcera jsem s manzelem zkouseli odpoledne :*O*: ale nic se nestalo..uplne to zvdavam a nechavam to uz osudu at si prcek vybere kdy chce ven :||): ale uz by mohl

In reply to by maminka Lucinkaa

čau Luci, jsem zvědavá jestli se potkáme v porodnici byla by to docela prča :-) To jsi dobrá že jste s manžou sexovali, já bych to asi nezvládla, od včera mě při namáhavějším pohybu strašně píchá v podbříšku, ale u dr jsem byla včera vše je ok. Takže to je prckova hlavička. vypadá to u nás na bouřku, hurá!:potlesk:

In reply to by k.a.c.k.a.

me taky porad boli bricho ale sexik si uzivame do posledni chvilky..jj bourka,snad prijde a prinese nam miminka :cc): ale vubec nevim jak by jsme se poznali. :C]]: ty vlastne jeste nechodis na rizikove ze??tam se teda nepotkame.ale jak to tak vypada aby jsi me jeste z porodem nepredbehla :||): a nemela mimi driv...jak vsechny ostatni

In reply to by maminka Lucinkaa

neboj doktor mi s jistotou tvrdil že se ještě v pondělí uvidíme, i když moje milá rodinka už má na sobotu domluvenou oslavu narození Adámka tak bych jim neměla zkazit radost, ale pokud to nebude na Áďu tak si najdou jiný důvod :smich: Ty jdeš k doktorovi zítra ne?

In reply to by k.a.c.k.a.

ano jdu..ale nevim proc ale vubec se mi tam uz nechce.uz tech doktoru mam dost,nerikaji mi zadne dobre zpravy ze bych mela jit rodit a tak vzdy s manzou odchazime smutni..a vime ze zase budeme cekat...tak to mas super rodinka uz ma domluvenou oslavu..to u me by neuspeli,to by mohli planovat porad...

In reply to by maminka Lucinkaa

To ti věřím že je to na nic, když jsem tam byla na monitorech taky jsem čekala pěkně dlouho, bylo nás tam hrozně moc. prej je nával a maminky jsou na pokojích i po třech :-) bude to sranda. Myslím si, že vyvolávání probíhá stejně jako všude jinde jak to tady už holky popisovaly, tak se neboj, ale uvidíš, že to nakonec přijde samo. Zítra dej určo vědět jak jsi dopadla. Můj tel 606566318

In reply to by maminka Lucinkaa

Luci já na monitor už asi nejdu jedině kdybych přenášela, jinak v pondělí k mému gyn a ten už mě pak přesměruje. No jestli tě bolí bříško tak by to mohlo být tady co? Jestli to teda nejsou poslíci, pěkně mě štvou. Vždycky mi dávají naději, že by to mohlo být tady a nic.Ale jednou to začít musí!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Marketko, tak to já půjdu uklízet tím tuplem :smich: Slyšela jsem, že to může vyvolat porod, jenomže může i nemusí. Né nic nebudu lámat přes koleno ale asi bych se nezlobila kdyby to už přišlo. Taky se mi zdá ten polsední měsíc neskutečně dlouhý.Ale už to mám za pár, to mě utěšuje :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Marky popsala jsi to krásně - nejkrásnější bolesti :-) jo asi je to pravda, já se těch bolestí nebojím, akorát nesnáším to čekání, že nevím kdy to přijde, i když si myslím že brzo. Břicho kleslo, píchavá bolest v pánvi a začínají mě pěkně bolet bradavky. mám strašně citlivé prsa, čtrnáct dní před tím než jsem měla pozitivní test tak mě bolely takovým způsobem, že jsem se jich nemohla dotknout. Dřív nebo pozděj musí ven :dance:
A máš někde fotečky Barušky?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Barunka je krásná a roztomiloučká a ty kukadla, je to malá šibalka co?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka