3 D ultrazvuk

02.01.2008

Ahojky!!!! Zítra jdu na 3 D ultrazvuk a už se nemůžu dočkat....teda mám i docela strach jesti bude vše Ok, protože můj doktor to s tou péčí taky moc nepřehání...Mám akorát dvoje krevní testy a obyč UZV a to je vše:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já bych si taky možná počkala, ale všichni chtějí vědet jestli to bude opravdu kluk.... Mně je to tak nějak jedno...hlavně aby to bylo ZDRAVÝ!!!!!!!!!!!!!!!! Nic jinýho si nepřeju

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já taky na ostatní kašlu....chci prostě vidět že je vše OK, že je mu v bříšku dobře:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo třeba moje mamka mě taky neviděla a doktorka jí akorát řekla, že si tam ležím jako kdybych se opalovala, ale že mi akorát nevidí nožičky,, po zbytek těhu mamina stresovala, že nebudu mít nohy :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo mám :o))) ale víš co to muselo bejt ?? já bych to asi nedala.. čekat tak dlouho a myslet si, že budu beznohá :o(( chuděrka

In reply to by nansie (neověřeno)

já mam taky stetoskop, ale srdíčko miminka neslyšim. jen občas takový praskání. :o( Možná je ještě brzy. Jsem 23+1. Musim ještě počkat. Jink já ho koupila ve zdravotnických potřebách.

In reply to by nansie (neověřeno)

Jojo, taky myslím, že už by to srdíčko mohlo být slyšet (jsem 19tt). Teda někde jsem četla, že doktor už slyší. nevím co já svým laickým ouškem:-)
Koukala jsem do eshopů - ten fonendoskop (alias stetoskop) ani není drahá sranda. Kolem 160kč ty nejlevnější.

ahojda my jdeme v patek na 3D. jsem skoro ve 20tt a mam taky jen dvoje krevnaky a par Uz ale to je normalni. taky se hrozne tesim.

In reply to by Cacao

mám takový pocit, že 3D UZ se dělá jen na přání rodičů, že si jej vždy hradí sami a že to z lékařského hlediska moc vypovídací hodnotu nemá. Že je to jen pro potěchu nastávajících rodičů. Takže je jedno, kdy se ten UZ dělá, hlavně aby bylo mimi pěkně vidět. A to je i v 20tt. Pojišťovna hradí ten obyčejný UZ v 20-22tt a ten v 30-32tt, tak ten 3D všem mým známým dělali, když byly na těhu poradně v mezidobí mezi těmito dvěma UZ.

z toho si nic nedelej muj je uplne stejnej. kdyz jsem po nem chtela pred Vanocema fotecku tak i rekl ze mi ji neudela protoze je mrnousek uz moc veliky.

In reply to by blondyna

já bych se tak nestresovala kdyby začátek těhotenství byl v poho.....Neplánovala jsem mimčo, bylo to strašně nečekaný....že jsem těhotná jsm se dozvěděla asi ve 3 týdny plus mínus...no a před tím jsem normálně bumbala alkohol........:-(((((((( Měla jsem strašný strach že jsem miminku nějak ublížila....a pořád tam ten červíček je.

In reply to by foxi

Tím alkoholem se netrap. Když jsme si mimíška pořídili a několik dnů potom, tak jsem taky nebyla zrovna střízlivá. Byli jsme na dovče u moře s kamarády a tak tam nějaké sklenky vínka poletovaly. Taky jsem kvůli tomu ze začátku těhu dost stresovala. Hodně jsem hledala a četla a jsem našla z různých zdrojů, že nějakých 16 dní od dne kdy jste si ho udělali spolehlivě platí zákon "vše nebo nic" Což znamená, že buď zárodek tento stav (léky, chlast, drogy...) nepřežije a nebo přežije a dál se vyvíjí naprosto normálně (pokud žena po této lhůtě již žádné jedy do sebe nedostává). Nejhořší prý je, když žena se tím trápí a neůstále si to vyčítá a stresuje se, že toto by mohlo mít vliv.

In reply to by foxi

neboj to si nemuzes vycitat protoze si o tom nevedela.Tatova pritelkyne se desne pred 4rokama opila na silvestra a ze je tehu se dozvedela po a taky si to vycitala ale Marta je uplne v pohode.Takze nemej z niceho strach.Horsi by bylo kdyby si pila i pak kdyz jsi se to dozvedela.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka