holčinky zlaté,

04.08.2009

chtěla jsem se zeptat co používáte na pálení žáhy? V noci mně to chytlo, ale to byla šílená bolest, zabralo po dvou hodinách reniee

Ahoj , tak já jsme vyzkoušela Gaviscon a za chvíli byl na chvíli klid a pak jsem to zapila ještě studeným mlíkem a byl klid úplně, ale jak už tady psaly holky na každého zabírá něco jiného.Máme to ale v těhotenství trápení co??

In reply to by Boušátko

to teda máme, při prvním těhu jsem zvracela až na porodní sál, teď jsem 26 tt a zrácím pořá, do toho pálení žáhy a ještě krvácivé bolestivé dásně, s tím už taky nevím co. Ráno se vždy probudím a plnou pusu krve, tohle mi dělá už druhý měsíc :o( ani zubařka nepomohla

na trávení obecně mi pomáhal už před těhu pangrol, myslím, že je i bez předpisu. poptej se v lékárně. jinak spát s už natrávenou večeří, nedávej si kyselé, těžké, podlož si hlavu výše. trochu piva nebo naopak jogurt, rohlík, každý má jiný organismnus, třeba zkusit :)

já teda na pálení žáhy trpín hodně a ne jen v těhotenství ale i před.... no a renii mi už moc nepomáhá jen na chvilku ale dobrý je koupit si v lékárně Gaviskon.Ta větší flaška stála tuším 105kč.Stačí jedna malá lžíčka a je to pryč...není to sice moc dobré ale pomůže to :a:

Nazdárek,
mě se to od minulého týdne taky stává a zatím jsem to řešila vypitím trochy šlehačky - a kupodivu to pomohlo. Jinak se říká, že zabírají mandle - teda alespoň mojí mamce pomáhaly. S.

ahoj paleni zahy me trapi uz dost dlouho je to neuveritelne neprijemne...mam rennie fruit jsou ovocne da se to cucat....preju at se s tim co nejdriv poperes:-)

Když je nejhůř, tak si dávám ANACID... ten většinou zabere... Jinak taková jemnější varianta je špetka jedlé sody, která se rozpustí v troše vody - to mi většinou taky pomáhá... Je to trápení - ale musíme vydržet :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka