příkrm

04.08.2009

Ahoj holky,jsem tu po dlouhé době,chtělajsem se zeptat mám 4 měsíční Terezku a cca 2 měsíce na umělé stravě,začínáme s příkrmy a chutná nám mrkvová štáva,napište prosím čím ještě přikrmujete v tomto věku miminka,děkuji a hezký den.

Já sice s příkrmama nemám vlastní zkušenost, ale synovec má právě dnes 5 měsíců a už měsíc ho krmí jablečnou přesnídávkou. Minulý týden měl i pribináčka a brambory s mrkví, a banán.

Ahojky, tak já osobně ještě s příkrmama žádný zkušenosti nemám, malý jsou dneska 2 měsíce, ale švagrová začala s příkrmama ve 3,5 měsících a začala první lžičkou od Hami (myslím, že říkala, že to byla mrkvička) no a jinak kupovala ty skleničky od Hami pro miminka od 4 měsíce. Malý to prý hrozně chutná. Myslím, že ta sklenička stojí kolem 15,-Kč, záleží na tom kde to kupuješ. Vím, že jsem moc nepomohla, ale já jen že jsme se o tom se švagrovou bavili. Tak ať pěkně papkáte! :hu:

ahojky ja nevim.my sme kojeny a ja zacla s prikrmama az v 6mesicich,ale urcite existuji hotove prikrmy uz od 4mesicu tak mrkni v obchode :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky