Huuuraaa:)))

03.08.2009

Holky tak uz jsem doma...na 7 vecer jsem byla na gynde a jsme 5+1tt :qu: :C]]: sice mimi tam jeste neni videt ale gestacni vacek tam je :c: .........holky to je fakt nepopsatelny pocit...nadherny, kouzelny...a a a ja uz nevim...doktorka mi to ani nemusela rikat jsem tu fazolinku zahlidla hned :D kontrolu mame az za 3 tydny...ale nudit se rozhodne nebudu ty pripravy na svatbu me upa pohltej :///:

Dekujuuu holky! vy jtste zlaticka :qu: ...snazileckam drzim moc moc pesticky :one: ... jedine co mi ted nejde v tom pocinajicim tehu je byt v klidu :///: ...jsem sama o sobe desnej nervak a ted jak mam ty rozhozeny hormony...no desny :s: ...navic v praci mam 2 blbky a s nima to vubec nejde nerozcilovat se...ale aspon kdyz prijdu z prace tak hned vlezu do postylky s notasem samozrejme :///: ...jeste jednou kuuujuuuu

Moc ti gratuluju k mimisku :cc): . Při zařizování svatby se moc neunavuj a hlavně buď v klidu. JEště jednou gratuluju :°°//:

GambrinkaX

predem ti moc bgratuluju k mimiskovi at tehu probiha v poradku ani nevis jak moc ti to preju a zavidim mi se stale snazime a jeste nic tak se opatruj ;) :qu:

moc ti to přeju,takovy štestí :h: :h: :h: mocinky blahopřeji :k: :k: :k: :k: tak se opatruj :c: pa pa :a: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

Berusko, mam velkou radost - blahoreju moc moc moc !!! Kéž bych tu fazolku mela taky... UŽÍVEJ SI TĚHU :*[]:

:qu: blahopřeji k těhu ... šlo to rychle :|-|: přejeme hodně stěstí, ať vše probíhá, jak má :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka