Magnesium

02.01.2008

Ahoj holky, když mě pořád bolí břicho, začala jsem se pozorovat a asi tvrdne. Myslela jsem, že to je mimi, jak se hýbe, že se natlačí na břišní stěnu a to je to tvrdý, ale už je tvrdý celý břicho. Několikrát za den. Pohyby normálně cítim. Čim dál tim víc. Ale začínam z toho mít špatnej pocit. Co znamená, když bříško tvrdne? A je magnesium nutný? Já nevypiju nic z magnesia ani minerálku a jestli jsou to prášky, jak jsou velký? Ty větší totiž vyvrátim. Díky moc

ahojky mě teda břicho moc netvrdlo ale zkracoval se mi čípek tak mi dal magnézko. Ty prášky nejsou moc velké asi jako brufen, tak raději si zajdi k doktorovi a on to řekne co a jak

In reply to by Anuška (neověřeno)

Jo, jo. To mám už skoro od začátku, ale to je normální, ne? Myslela jsem, že je to tím, jak seděloha zvětšuje. Já měla magnesium rozpustnýve vodě, když jsem chodila do školy a byl to hnus. To magnesium je tam prostě cejtit. Fuj, i když to má příchuť. Jsem hrozná, co? Ale nechci zase zvracet.

In reply to by Anuška (neověřeno)

Otvírat??? Sakra, tak nevim, jestli tam raději nemám zajít. Nechci vypadat jak hysterka. Zkusim si to počítat, když to bude teda k těm 15, tak vyrazim a vezmu si pro jistotu magnesium, co mam ještě doma. Manžel mi ho jednou koupil místo calcia.

Ahoj, taky mi tvrdne bříško, ale jak kdy, někdy mám klid a někdy i 8x za den, jsem 25+4, tabletky magnesia, co mám já doma, tak jsou zhruba jak lentilky, ale určitě bude víc druhů a magnézko je i rozpustný. Můj gynekolog říkal, že do 15 tvrdnutí denně je to v pohodě, ale vím, že tu některé holky psaly i něco jiného, tak Tě nechci plašit.

In reply to by kralinda1

Ježiš, tak to nevim. Jak kdy, někdy častěji, někdy míň. Vždycky ztvrdne jen třeba na 3 nebo 4 minuty a je po všem, já nevim, jestli je to ono. K dr. jdu příští týden. Tohle mi začlo už před Vánocema, tak si říkam, že ten tejden už mě nezabije. Ani nevim, co to znamená, když tvrdne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka