40tt

03.08.2009

Ahojte spolutěhulky,
dneska jsem byla na kontrole a od minule jediný pokrok že mimís hodně sestoupil do pánve, ale za týden ( v termínu) další kontrola? Myslela jsem že už budu mít dávno mimi u sebe. Teď jsem hledala na netu jaký vliv má CS na porod a dočetla jsem se že stejně tak může začít rodit žena s CS 0 jak s CS 7, což mě trochu uklidnilo, jelikož mám neustále CS 0. Zjistila jsem taky, že někteří doktoři ho vůbec neměří. Známá měla dokonce CS 0 ještě v porodnici, tak snad to u mě neznamená, že tu budu ještě 2 týdny strašit. Dneska mi pořád tvrdne břicho a pohyby prcka jsou už táááák bolestivé, hlavně ta pichlavá bolest v pipce, když se zavrtá hlavičkou níž.... máte to někdo taky tak? Doktor mě ujistil, že to postupuje jak má, jak hlavička začíná tlačit dolů tak bych se měla začít otevírat.
Dost už mě unavuje to čekání, je to opravdu dlouhé. Děkuju že jste to dočetly do konce, začínám mít asi pěknou depku, už bych chtěla rodit a mít ho u sebe.:heart:

ahojky jak to tak vypada tak budem nakonec rodit spolu. :||): porad jsme jeste 2v1 a asi dlouho budu...dneska jsem 40+4tt a porad zadna zmena jako ze by se mohlo neco dit..uplne zavidim vsem co to maji za sebou

In reply to by k.a.c.k.a.

nee jeste porad ne a ted jsem se dozvedela ze kamoska uz taky porodila,ach jo vsechny rodi a ja nic.no ve Zline to asi nijak neresi protoze me jeste nic neplanovali,vzdy mi reknou ze nic noveho a jdu domu.takze uvidime treba me ve stredu prekvapi,ale uz pochybuju..na kontrole jsem byla v patek a nic..ty to mas jak??

Z toho CS si nic nedělej... kdy přijde porod to žádný doktor dopředu nepozná. Mezi srpňačkama holčiny co je doktoři strašili, že nedojdou do 37tt tak mají termín a jsou stále 2v1 a jiné, které byly naprosto zavřené a termín na konci srpna, tak už mají prcky u sebe... všechny už jsme nedočkavé - vždyť je tu náš měsíc :one: a může to přijít každou chvíli :qu:

Ahojky, s tím CS máš pravdu, taky jsem to četla i slyšela od jiných těhulek. Já jsem zrovna ten případ, kdy mi doktor nic neměří. Dokonce jsem nebyla ani ve 20tt a 30tt na velkém ultrazvuku. Prostě mě na žádné vyšetření neposlal, i když jsem si o to říkala :( . Jinak dnes jsem 38+6 a to tvrdnutí břicha a píchání v pipce mám taky. Vystřeluje mi to i do třísel a to je teprve bolest,podlomí se mi kolena a nejsem schopná ničeho. Snad už budeme mít brzy ty naše křiklounky u sebe :||):

In reply to by Rozara

to je teda na bednu, asi je lepší když dr neříká nic to pak aspoň nestresuje, stejně si myslím že čím víc si to přejem tím míň se nám to splní. psychika je totiž mrška. Viz Ivetka jakmile se smířila s vyvoláním a přestala na to myslet, rozjel se jí porod sám... něco na tom bude

In reply to by k.a.c.k.a.

tak tak, už si to totiž myslím taky... čím víc se člověk stresuje a chce to mít za sebou, tím spíš se to nedaří.. je to jako s otěhotněním, ty co pořád čekaj a dělaj si dvakrát denně testy, tak jsou z toho tak vedle, že se jim pak nedaří, je dobré tomu dát klid a volný průběh a ono to nějak asi přijde samo...

In reply to by k.a.c.k.a.

asi máš pravdu, protože teď jsem se tím hodně stresovala. Manžel jezdí kamionem a když mi dr. řekl, že budu rodit, tak si hned vzal volno... takže už má třetí týden volno a v práci už jim dochází trpělivost. Já jsem se moc bála, že mi ho teď pošlou někam za hranice a když ho budu potřebovat, tak tu nebude. :\\:

In reply to by Rozara

jj, ty chlapi si myslí, že jednou písknem a už z toho porodíme, pak budou koukat, až se budem 12 hodin trápit v porodnici a hekat každou chvíli :-)
Já sedět prakticky nemůžu, protože mám pak děsný bolesti břicha, jak ho mám tvrdý, tak to prostě nejde.. stejně většinou něco dělám, sedět ani ležet mě nebaví..

In reply to by Rozara

jj, ty chlapi si myslí, že jednou písknem a už z toho porodíme, pak budou koukat, až se budem 12 hodin trápit v porodnici a hekat každou chvíli :-)
Já sedět prakticky nemůžu, protože mám pak děsný bolesti břicha, jak ho mám tvrdý, tak to prostě nejde.. stejně většinou něco dělám, sedět ani ležet mě nebaví..

mně třeba CS psal jen můj gyn. od té doby, co chodím do porodnice, tak nevím, kolik mám.. naposledy jsem měla 2 v 38tt...
Tvoje pocity přesně chápu.. když jsem byla na kontrole týden před termínem a řekli mi, že mám přijít na další poradnu minulé pondělí - což jsem byla 40+1, tak jsem si říkala, že se jí určitě nedočkám.. že určitě budu rodit dřív.. no a podívej dnes je to 41+1 a já stále nic... a dospěla jsem k tomu, že jsem naprosto v klidu.. vím,že žádný babský rady na vyvolání nezabíraj (vyzkoušela jsem totiž snad úplně všechny), tak čekám, jestli něco přijde nebo mi to ke konci týdne vyvolají. Nejsem slonice, aby mě to nechali nosit 2 roky, nechávaj 14 dní po termínu, což budu v neděli a to už tak daleko není :-)

In reply to by Karusta

Je mi tě líto že přenášíš a obdivuju tě, že to tak neseš, to já na tom budu psychicky asi jako Ivetka, a taky se dočkala :-) snad už tě nenechají trápit tak dlouho a vyvolají ti to. A říkala sis o vyvolání nebo to necháváš na doktorech?

In reply to by k.a.c.k.a.

já to taky nenesla dobře, ale čím dýl to trvá, tak se s tím postupně smiřuješ.. jj s Ivet jsme si psaly hodně.. včera celý den.. ještě mi psala, než jela do porodnice.. hrabalo nám totiž stejně, jsem se s ní dobře bavila, díky ní mi to taky dobře utíkalo. Ještě včera jsem byla trochu nervní, ale dneska jsem prostě v klidu, sama nevím, jak se to stalo, že jsem to přestala řešit..neříkala, jen jsem měla poznámky typu, že už bych chtěla rodit a tak, ale věděla jsem, že tam vyvollávají nejdřív 41+3, takže mám ještě min. do středy čas

In reply to by k.a.c.k.a.

to je výstižný :-) Já ale Terezku už od bříška zvykám na hlasitou muziku - převážně rockovej nářez, nevím, co mě dneska chytlo na taneční, holt mi hrabe... jj, moc se těším
třeba v 39.tt jsem byla na Točníku na koncertě D. Kollera... :s:

In reply to by Karusta

U Poděbrad na Rimortisu, je to místní kapela a hrajou docela dobrý speed metal. Na letošní masters of rock mě nechtěli pustit :\\: , tak jsem musela prodat lístky...Na posledním větším koncertě jsem byla v Praze ( Hammerfall, Sabaton ). A co pouštíš malé ty??

Ahoj to píchání mám už také a to jsem zatím ve 36týdnu,zatím teda tak ob den,ale bojím se,že se to bude stupňovat...Je to jako tupá bolest,kdy se nemůžu skoro hnout,trvá to tak 2-5min,pak to najednou samo odezní...

In reply to by tery

tak to znamená, že se ti mimís už ukládá níž, to je dobrá zpráva ne? Akorát ta bolest je opravdu hrozná. kdyby to bylo na mě tak by se rodilo v osmém měsíci, ten byl ještě snesitelný ale ten poslední.... ufff

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka