Dnes jsme 20+0

03.08.2009

Ahoj tetky.
Tak dnes jsme v půlce..... hrůza jak to letí! Za týden máme velký UTZ ve vlastně 22 týdnu :-) Tohle je asi můj poslední příspěvek jako svobodná :c: V sobotu se ze mě stane vdaná paní :qu: pak určo vložím nějaké fotečky. A doufám, že na UTZ dva dny po svatbě se dozvíme pohlaví našeho miminka....... Zatím nám bylo řečeno, že ze 70% to bude chlapeček, tak jsme zvědaví!! Vlastně u nás nic nového. Mïmčo kope každý den jak o závod, žádný lenoch to není :C]]: Tak nám holky držte palečky, ať se vše v pohodě zvládne a ať nám aspoň trošku vyjde počasí..... ahojky

moc všem děkuju za krásné přáníčko!! Určo si to užijeme jak jen to půjde :-) Ještě jednou děkuju, jste zlatíčka!

Ahooooojky Jani, tak vám moc přeji ať se vám počásko v sobotu vydaří, ale má být fakt krásně :qu: , takže si myslím, že se nemusíš obávat !!!!! Svatbu si užij jak jen můžeš, je to překrásný den a strašně rychle utíká, tak si to pořádně vychutnej !!!! A pak nám sem hoď nějaké ty fotečky, už se moc těším !!! Svatby mám strašně ráda, určitě z tebe bude krásná pricenzna :#~: !!!! Tak hodně štěstíčka vám přeji a krásný vstup do manželského života, hlavně celé tvé rodince zdravíčko a šťastný společný život :\r/ !!!!! Krásně si to užij Jani :\r/ !!!!!

Ahoj,
Taky jsem si říkala jak to letí jsme nastejno já jsem dneska 20+1. Naše mimčo taky pěkně řádí, včera kopalo dopoledne snat dvě hodiny v kuse tak dneska odpočívá. :cc):
Svatbu si uži je to krásný já bych si to klidně zopakovala znova. Krásný svatební den :|-|:
Hezký den Pa Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka