2 týdny

14.12.2008

Ahoj holky, tak jsem zjistila, že jsem asi těhotná, o jeden prouzek vic, ac je jeste pruhlednouckej... Chtel jsem se zeptat, je normalni, ze uz po takove chvilce, cca 2 tydny, je mi furt tak trochu spatne, mota se mi hlava a mam v zaludku pocit, jak kdyz me čeká minimálně maturita:-) je to normální? a taky mi vadi hodne nektery vůně/smrady. No proste není to brzo???? Děkuji moc za odpověď, Hanka

Kliknutím vložíte smajlíky:

měla jsem to samé - měla jsem 35-36DC a už tak od 26.DC jsem se cítila opravdu jinak - všechno mi smrdělo, bylo mi špatně od žaludku (24.hodin denně),motala se mi hlava, hodně jsem chodila na wc a zvracela jsem hned jak jsem viděla maso (kuřecí), a byla jsem šíleně unavená ,,,, a takhle šíleně mi bylo přesně do 4.měsíce těhu

Asi máš tělíčko hodně citlivé (jako já) na změny. No a podle krve jsem se takhle cítila 10.dní po oplodňující souloži :*O*: :|-|:

Ahoj, měla jsem to samé co ty!! I s těma proužkama na testech!! Doktor mi řekl že jsem těhotná, ale je to moc malé, že až za 2.týdny mi řekne více!! Tak jsem zvědavá je to už tento pátek!! Taky mi všechno smrdí a mám chvilky kdy je mi strašně slabo!! Jinak se opatruj!! :a:

In reply to by Lussianaa

Ahoj Lusi, to je nádherný, ani nevíš, jak rychle to uteče... Tenkrát jsem ještě neměla ani potvrzení od Dr. nechala jsem si to potvrdit až 23.12. u doktora a všem jsme pak dali krásný dáreček na vánoce!!! A už jsme ve 38.tt :///: kdy máš termín? Hlavně, at jsi v pořádku, není ti špatně a šetři se! Hanka

No z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že to možné je. Mě začalo být špatně už v době, kdy jsem měla dostat MS. Takže i podle toho jsem začala brzo tušit, že jsem těhotná :dance: Jinak gratuluji :qu:

In reply to by Lenciak

Jee, dekuji, tos me uklidnila... k doktorovi pujdu az za tyden, takze aspon trochu jsi me uklidnila. Taky me zacalo byt blbe uz ode dne planovane MS. A muzu se jeste zeptat, jak dlouho trva doktorovi zjistit, zda jsem vtom? protoze bych to rada dala aspono rodicum pod stromecek, myslim zpravu, ze cekame mimco... jestli to budu od doktora vedet z krevnich testu hned ten den, nebo to zjisti podle delohy? to je asi brzy, ze?

:\x: :\x: ahoj,moc moc moc Ti gratuluji,já jsem na to přišla teprve před týdnem,ale ten pocit nervozity jsem měla taky(i když jsem to přisuzovala problémům)první test byl taky slabej ale už za dva dny to bylo silnější.Hlava se mi motá taky asi to záleží na tom jak vysokej máš tlak,já ho měla nízkej vždycky.Každopádně Ti přeju pohodový těhotenství :one: :one:

vim o holce,ktere bylo spatne uz 14 po vynechani MS.Byla po umelem oplodneni.takze je to mozne.Mne sice bylo spatne az od 8 tt,ale kazdy jsme jina.Drzim palecky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka