Barvení/melír vlasů v těhotenství?

02.08.2009

Holky podsouvám vám další menší anketku. Mám takovou tu šedivou barvu vlasů a chtěla bych být zase pěkná :girl: Nebo si tak aspoň připadat. Celé těho jsem odolávala melíru, protože jsem se bála, že přes vlasovou pokožku se může chemie dostat nějak do krve k miminku. Myslíte, že může? A barvíte se, melírujete? Chytla Vám barva jinak? Po porodu asi těžko budu barvit, to budu počítat vypadané vlasy....A protože jich mám už teď málo, tak spíš budu počítat plešinky :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

barvení vlasů nijak neškodí...dneska jsou skoro všechny barvy pigmentové a bez amoniaku atd....tedy neškodné...valsy si barvím před těhu ,v těhu i po těhu a barva chytá stále stejně i melír.......miminku rozhodně neublížíš ,když si nabarvíš hlavu :00:

tak já jsem se barvila celé těhu a bez problémů. Jednou měsíčně si dávám modročernou barvu a vše bylo a je ok. Papa

já chodím na barvu každé 2 měsíce a zatím mně vždycky chytla pěkně. V prvním těhu jsem nosila melír a ani tehdy problém nebyl. A malá je zdravá, takže to na mimi určitě vliv nemělo :a:

já jsem teď 31 tt a celé těhu si dobarvuju odrostlé kořínky každých 6 týdnů zesvětlovačem. Barva chytá pěkně,jen se po celou dobu těhu s vlasy nemůžu domluvit na nějakém účesu-ale zato barva nemůže.... :) ;)

Jsem ve 37 tt a barvila jsem si v pátek vlasy, chytlo to...taky jsem si chtěla připadat hezky:-)Peťule

Ahojky,
počas tehu jsem si vlasy melirovala 2 kart jednou na začatku 3 mesice a ted na konci 7 mesice.Melír mi chytnul nadherne. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky