Nebyla jsem tu dlouho no jo je práce s trojčátkama

20.05.2009

Tak a už nám jsou 3 měsíce přidám naké foto ted tady budu a jak se jinak máte??

tvoji mimisci jsou uzasni,jsou to asi 3nasobne strosti,ale snad i 3nasobne radosti.preju pevne nervy a dostatek energie :a:

No to je mazeccc,to jsem vůbec nepostřehla,že máš trojčátka.To je úžasný :one: Gratuluju Ti,i když je teda máš už chvilku doma,ale to je teda nádhera,akorát se musíš 3x více ohánět,což Tě lituju.Já mám doma zlobidlo zlobivý a teď ještě hrozně nemocný a mít to 3x tak si hodím mašli :) Pevné nervy a pro mrňousky jen to nejlepší :a:

teda já budu mít dvojčátka a už se bojím jak to zvládnu,ale trojčátka to už je něco :one: .Jsou moc pěkné moc se vám povedli :cc): :cc): :cc): už jste si našli nějaký systém jak se o ně starat pomáhá ti někdo ??

Já si vzpomínám, že jsme vybírali kočárek a viděla jsem tam jeden pro trojčata. Koukala jsem na to jak puk, že se to vůbec vyrábí.........Je dobře, že dneska myslí i na takové výjimky jako jste vy. Můžu se zeptat, to bylo přirozenou cestou nebo umělým oplodněním???

In reply to by Eva.F

No teda.........my máme taky dvojčata v rodině, takže jsem taky čekala, jestli se to projeví u nás, ale zatím nic. Možná až budeme mít druhýho prcka, tak pak........ale upřímě řečeno, tak si to vůbec nedovedu představit, co to musí být za záhul a co teprve trojčata :00:

Ahojky, to je krásnýýýýýýý, ale musí to být vážně náročný. Dívám se, že máte dva kluky a jednu holčičku :c: . Když si to člověk tak vezme, tak to budeš mít za sebou jedním vrzem :s: Nebo chcete mít ještě víc dětí?????

teda trojčátka to se asi nezastavíš vid ale je to krásné. Jaký máte režim s miminkama moc by mě to zajímalo. A jak to vše zvládáte?? Doufám že se neurazíš že se tak hloupě ptám

In reply to by milli88

Jako chceš vědět denní režim??Tak jo vstávají kolem 6:30 pak si hrajou pak jdu kojit pak jdeme na procházku pak příjdem dom dám papat a pak jdeme koupat koupu asi v 18:00 do 18:45 a pak si ještě hrají v postýlce a kolem 19hod jdou spinkat.Ahoj Eva + trojčátka:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka