Výměna UM??

01.08.2009

Ahojky holky, ráda bych se zeptala, jestli některým vašim zlatíčkám pomohlo na bolení bříška a ublinkávání, když jste změnili um??Malej baští celou dobu Nutrilon (je mu 10 týdnů) a poslení dobou pořád pláče i po jídle. Baští 7 x denně 130 ml, tak si myslim, že hladem to neni (někdy sní třeba 120 ml). říkám si, jestli třeba nevyzkoušet BEBU? Chtěla bych vědět, jaké máte zkušenosti vy. Včera mi psali dvě holčiny, že jim změna pomohla, tak bych chtěla vědět, jak jste na tom byli vy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky holky, tak jsem malýmu koupila místo Nutrilonu BEBU, tak jsem zvědavá, jestli to brečení a kroucení během celých dnů bylo z Nutrilonu. Držte nám palce, ať malýmu chutná a hlavně ať mu udělá dobře v bříšku :) Jen se chci zeptat, kdo krmíte v noci děti, připravujete si dopředu mlíko?Myslím to třeba tak, že se malej nají v 8 večer a pak bude jíst přiblížně kolem půl 1, tak jestli vadí, kdybych si třeba v 10 připravila mlíko :? ?Jde mi o to, že pokud ho začnu připravovat až když se malej začne probírat na jídlo, tak než ho připravím a vychladim, tak se malej úplně probere a pak nemůže zabrat. Jak to děláte vy v noci??

In reply to by Lucinky

Luci tak já si mlíčko připravuji tak,že si dám do dvou flašek dávku na 120ml a pak do termosky vodu tak akorát teplou a malej vubec nepláče...ze začátku než jsem to nachystala tak jsme vzbudily celej barák :00: Malej mi papká o sedmi a pak až kolem druhé nebo třetí a potom o šesti.tak přeji at bříšenko už nebolí a pokud bolet bude tak jdi do těch probiotických kapiček jsou fakt super a co my si vytrpěli...tak jsme ráda,že někdo takové kapky vymyslel...nám nepomáhaly žádne jiné :n:

Ahojda,
vyzkoušeli jsme vše a na koliku nám pomohly jedině probiotické kapky- nci jiného... Kdybych to věděla dříve je Kubíček spokojené mimi od narození.
Taky byštíme nutrilon i jsme ublinkávali- to časem přešlo. Ale na bolení bříška jedině ty kapky.
pááá
V a K

Kluci prý mívají častěji koliky než holčičky,s Nutrilonem nemáme zkušenosti,dávali jsme Hami a nějak malému nesedlo,ale to je u každého miminka jiné.Přešli jsme na BEBU,známá pracuje v porodnici jako zdrav.sestra a používají ji tam,prý je kvalitní,vyvážená a nejlépe se snáší.Problémy se od té doby dost zmírnily.Kdy zmizely úplně?Vychytávka :-)Koupili jsme v lékárně kapky do mléka pro mimi-jmenují se Sab Simplex (jsou sladké,mimi to neplive).Jsou skvělé!!Od té doby ani prdíky,ani koliky,nic.Už když mléko protřepeš a udělá se nahoře na mléku pěna (to jsou ty bublinky,co se v bříšku nahromadí a pak bříško bolí),pak tam nakapeš pár kapek (my dávali 5-8),protřepeš a po pěně ani památky!!!:-)Vřele dporučuji.Jinak mi taky kromě Beby poradila při bolavém bříšku cvičit nožkama,ne současně,ale střídavě,že to tak podporuje chod střev.Tak hodně štěstí :-)

Nutrilon bych nikdy neměnila, už kvůli jedinečnému složení prebiotik!! Za nic na světě!! Zajdi do lékárny a poptej se po PREBIOTICKYĆH KAPKÁCH. Stojí sice kol. 600,- Kč ale na bolavé bříško není nic lepšího. Poraď se v lékárně a oni ti řeknou. Uchovávají se v ledničce a dává se každý den jedna kapka (myslim, už nepamatuju přesně :) ). Je to hotovej zázrak, znám spustu mamin, co by mi daly za pravdu. Ať to stojí, co to stojí..

Ahoj Luci ano okamžitě!Po třech týdnech jsem musela začít přikrmovat ke kojení...mu mlíčko odemě nestačilo a dr.mi poradil nutrilon,měl stoho šílený koliky tak jsme koupila bebu sensitiv na koliky a blinkání...máme reflux a mě pokoj mlíčko mu chutnalo a už vubec neplakal.tet mu jsou tři měsíce a už dávám bebu premium...ta sensitiv byla děsně drahá už tak za měsíc utratím 1800kč za mlíčko,ale co nadělám je to papáníčko a jemu vyhovuje a hlavně je klidnej a nepláče mi celé dny...tedy už taky druhý měsíc dávám ty probiotické kapičky tak,že na prdíky ani koliky už netrpí vubec

In reply to by Mag28

ahoiky luci,nam je 6 tydnu a uz jsme taky na UM.nejdriv jsem davala hipp ha 1 hypoalergenni ten stal 600g okolo 350kc a doktorka mi ted dopprucila Baby love a to je taky dobry.stoji to 600g za 150kc a hlavne nemame po tomhle se krasnevykakame a prdi o sto sest,ale kazde miminko je jine takze to zkousej co bude vyhovovat vice.jedine co,ze by jsi to nemela moc stridat te mlika at si zvykne na jedno a to mu davat porad.pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky