jaky tyden?

31.07.2009

ahojky.... holky prosim vas ,kdyz jsem 32+3,ktery tyden jsem? 32 nebo 33. kazdy rika neco jineho. ja jsem myslela, ze to je uz 33 tyden a minule mi moje doktorka rekla, ze to je 32 a v nemocnici mi rekli 33.tak diky za odpovedi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

No já bych řekla, že 32. Protože termín porodu je poslední den 40.týdne. Takže jsi 3.den ve 32. týdnu. To je moje zkušenost.

In reply to by plucka

no to nejak s doktorem ani neprobirame jen kdyz mi do prukazky napisa tyden ve kterem jsem prisla tak rekne dneska jsem 30+3 a konec tak me to ni nenapdalo.ale jednou jsem tady prave cetla nejkay clanek kde tehulka psala neco o zacinajicim tydni a mela tam uplne jine cisla tak mi to neslo do hlavy ..

In reply to by plucka

tak já ted nevim uz by si v tom meli udelat jasno jako by nestacilo ze uz pomalu nevim v jakem jsem mesici kdyz se me nekdo zepta tak ted nebudu vedet ani v jakem jsem tydnu to byla jedina moje zachrana hehe tak se na to asik zitra dokturka poptam

no mě se to taky stalo a docela mě to překvapilo, můj gynekolog by řekl že 33 a na diabetologii by mi tvrdili, že 32 taky jsem z toho taky byla jak včelka. Já bych ale řekla 33

Tak já byla obě těhotenství přesvědčená, že je to 33tt. A odpověděla bych ti úplně stejně, že je to 33tt, až po porodu druhého syna, mi pořád dokola v nemocnici říkali, že malej je ve 36tt, i když se narodil 36+5. Oni to tak prostě berou i můj dr. to tak bere. Já si myslím svoje, a sice 33tt. :papa:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka