Pěkně rosteme

30.07.2009

Milé těhulky, i my se musíme pochlubit jsme 12+6, měříme skoro 7 cm a včera jsme byli na screeningovém vyšetření, které dobře dopadlo. Tak máme velkou radost i náš prcek asi sdílel naši radost, protože na nás mával ručičkama, ukazoval jaké má nožičky a kroutil se na všechny strany
:dance:

Gratuluji, já byla dnes na odběrech ke screeningu a za 14 dní jdu taky na UTZ vyšetření a chtěla jsem se tě zeptat, dělá se ten UTZ přes bříško nebo ještě vnitřně?A může tam se mnou partner?Moc děkuji a měj se krásně:-)

In reply to by Baywatch

Ahoj, ultrazvuk se dělá přes břísko, nevím jak kde, my jsme byli na vyšetření v Praze Modřanech a paní doktorka mi sama nabídla at se jde přítel taky na prcka podívat. A bylo to úžasné. Mějte se pohodově :-)

In reply to by Baywatch

ahoj...já jsem dneska přesně 12tt včera jsem byla na ultrazvuku s přítelem,když dok. poprosíš měl by ti vyhovět....nám se pani dr. věnovala a uz mi dělala přes bříško a mimi bylo vidět nádherně...a jsme velikostí na 12+5..myslim že by tam partner měl byt s tebou,my jsme se nasmáli..mimi tam skákalo jak klokan :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky