Čáp!!

31.07.2009

Ahoj holky,chtěla bych se s vámy podělit o svůj zážitek,který mám poslední dobou pravidelně na návštěvě u rodičů.Včera jsme se k nim odpoledne vydala-bylo krásně a mám to jen přez náměstí.Sedíme si tak na zahrádce za barákem a asi po půl hodině letěl okolo Čáp.A za půl hodiny letěl zpět.Takle se to opakovalo asi 4x.No naše mamka ho plašila ať ještě nelítá,že je brzo.Jenže největší sranda je,že on tam vždy letí jen,když jsem u nich :s: .Jinak ho tam prej nevídaj :n: .
Tak si ze mě dělaj srandu,že si mě hlídá.Jen teda nevím jestli vydrží lítat až do října.Je to normální nebo prostě jen náhoda :? .A lítá některé z vás taky?Přeji všem krásný den Martina :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

u nas taky letel ale ja uz jsem 38tt :D taky si rikam ze uz to treba prijde je to 3 dny co proletel a od te doby mam krizove bolesti a dneska se to zhorsuje tak treba uz to konecne prijde :D

In reply to by Kubiho

jenze mi cekame holku to by mela letet vrana :D ted me posledni dobou vsichni strasi ze to bude kluk ze vubec nemam brisko na holku...ze mi neubrala na krase atd :D a do toho cap to by bylo :s: ale co hlavne at je miminko zdrave :h:

In reply to by a_n_y

Tak to by byla docela sranda,kdyby ti na porodním sále řekli:,,Tak maminko máte chlapečka" :s: Ale co,důležitý je,aby bylo mimino i Ty v pořádku.
Já si taky říkám,že bych se neudržela smíchy,kdyby se nakonec vyklubala holka.Ale jak UZ tak všichni okolo vidí kluka.Jak podle břicha tak podle pleti.Tak uvidíme.

milý zážitek, spíš to bude náhoda, ale jsou věci mezi nebem a zemí... Ale je fakt, že kdybys nebyla těhotná, tak to tak neprožíváš, viď... Mimochodem, čekáš chlapečka nebo holčičku? Pokud holčičku, měla by Ti lítat spíš vrána, ne? :C/): Ale je to určitě zajímavé, to ju... :one:

In reply to by fli

Čekám chlapečka.Aspoň to tak zatím vypadá podle UZ.Jo zajímavé to je.A je teda pravda,že ze začátku lítal hodně vysoko a teď je níž.Takže je krásně vidět :one: .No aspoň mají děti od ségry ňáký zážitek.Kdy se jim poštěstí vídat čápa z blízka ve městě?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky