nízko položená placenta

28.07.2009

ahojte holky jsem zde nová strašně se mi líbily vaše dikusní příspěvky že jsem se taky přihlásila mám jeden problém kterej mě docela trápí mám nízko položenou pánev a taky mě dost často trápí píchání v podbříšku a bolesti jako při MC minulý týden jsem byla na pohotovosti jelikož má DR. měla dovolenou a doktor mě prohlídl že prý tam nic není a čípek je uzavřený a že se nemám bát na kontrolu jdu až 5.8 ale to píchání a bolesti přetrvávájí tak jestli s tím máte některá zkušenosti tak mě prosím napište předem moc děkuji jo mimochodem jsem v 28tt čaute vaše těhule Ivula

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak s tvrdnutím mám zkušeností dost... U prvního těhu jsem s ním strávila 10týdnů v nemocnici, u druhého mi bříško tvrdlo taky, ale to už bylo bez hospitalizace! Pokud bříško tvrdne a dál není žádný problém, tím myslím otevírání, tak se to řeší magnézkem a volnějším režimem. Když se mamina začne otevírat, začíná to být docela problém. Předpokládám, že tě dr. bedlivě sleduje a pak je to v pořádku. Magnézko bereš a to tomu trochu pomůže. Říká se do deseti denně je to normální, jinak by se těhulka měla víc hlídat. Tak hodně štěstí :kytka:

Ahojky, taky jsem měla nízko uloženou placentu a do 36 tt se to srovnalo, takže porod mohl proběhnout normálně. Neboj ještě máš dost času na to aby se to schovnalo. To píchání a bolest jako při menstruaci jsem měla taky. Asi to patří k tomu.

In reply to by Elík 01

ahojte tak dík za radu Elíku a Plucíku docela mě to uklidnilo jinak jsem to špatně napsala byla to nízko položená placenta a né pánev :qu: Tak tady mám další problémek kterej mě trápí jak ste to měly s tvrdnutím bříška já to nějak nemůžu poznat někdy si připadám jak nafouklá a to je bříško tvrdý hlavně když chodím a taky když se najím pak si lehnu nebo si odpočinu a je to v pohodě předem dík za radu PÁČEK těhule Ivule

Tak máš nízko pánev nebo placentu :? :s: . Hele já myslím, že pokud jsi to měla minulý týden taky a pak byla u dr. a ten ti řekl, že je všechno v pohodě, tak bych se nebála. Píchání je v těhu normální, přece jenom je to na vazy a svaly docela zápřah. Za týden jdeš k dr. tak mu to řekni a uvidíš, co na to on.... Jinak kdyby to začalo bolet víc, nebo se ti to přece jenom nezdálo být OK, tak si k němu zajdi dřív. Většina gynekologů bere těhulky přednostně, když mají problémy. Držím palec ať to nic není :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky