Zítra zkouška svatebních šatů

29.07.2009

Ahojky.
Tak už se nám to krátí. Ještě 10 dní a bude ze mě vdaná paní :qu: Zítra si jdu zkoušet svatební šaty Ale mám z toho trošičku strach! Když jsem si je byla vybírat, počítali jsme s tím, že do 5 měsíce mi vyroste bříško. Takže jsem si musela vybrat šaty o pár čísel větší. Bohužel bříško nemám žádné :r: Jsem zvědavá, jak to paní vyřeší........protože na mě budou určo plandat..... Jinak prstýnky už má v opatrovnictví svědek. Dnes jsme rozváželi koláčky. Na nehtíky jdu dva dny před svatbou, to samé kosmetika Jediné, co mě trápí je to, že jsme nesehnali profesionálního fotografa, i když jsme sháněli 2 měsíce předem...... Nojo, 8.8. je hold žádané datum Takže jsme poprosili kamaráda..........jsem zvědavá, jak to dopadne.......ale opravdu se bojím výsledku.

to je krásné chystání...
vůbec se neboj on to zvládne parádně, možná i líp než profesionál, však vás zná...... tím se netreap a užívej si to :h:

toho se vůbec neboj, brácha si na svou svatbu objednal profi fotografa ale fotky, co jim fotil můj chlap na svůj amatérský aparát, jsou mnohem hezčí a byly asi osmkrát levnější :s:

In reply to by ha.nka

to dobře dopadne.....já se bojím toho, aby to všechno stihnul a nezameškal........ předávání prstýnků, první polibek......... To se už nebude nikdy opakovat. No a taky mám strach z toho, že profesionální fotograf ví, jak se postavit a natočit aby ta fotka k něčemu vypadala.......

In reply to by Janča24

neboj, pár fotek se určitě povede a upřímně řečeno, víc než pár povedených stejně nepotřebuješ, protože za pár měsíců už budou jen zavřený v albu, který nebudeš otvírat každý den ;) ... důležitější než fotky, jsou zážitky, každá se sice snažíme, aby naše vlastní svatba byla ve všech směrech dokonalá, ale nakonec se na rodinných sešlostech nejvíc vzpomíná na to, co se až tak stoprocentně nepovedlo (jako třeba když mně novomanžel navlíkal snubák na pravou ruku :s: ) ... ale jinak z vlastní zkušenosti můžu doporučit, ať si foťák vezme ještě pár dalších svatebčanů, pak se určitě nestane, že by se něco prošvihlo :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka