ms furt nikde

29.07.2009

Holky me uz to fakt nebavi.ms proste neprijde,holt dostanu v pondeli nejspis agolutin :(
dnes jsem zkusila po 4 dnech testik,no ze jsem ho zkousela :\\: jako vzdy negativni.
ja uz to chci dostat a a zacit se snazit znovu,tohle me uz stve.akora jsem nafoukla a na vsecky neprijemna,protoze me stve ta nevedomost.
Holky mela jste nektera ze vam neprisla po ultrosi ms,asi to muze byt cysta,co?nejradeji bych se nekam zahrabala a vylezla az .........................................................................................................tehotna :s: :s:

Kačí to už je fakt katastrofa,ale snad už brzo dorazí a co nejrychleji odejde amůže zase začít krásný snaženíčko....

tak včera se mi ohlasila návštěva,na to že jsem minulý měsíc jen špinala a to se zpožděním,tak tento měsíc jsem to dostala dřív /teda jako od toho posledního špinění/mám v tom pěkný hokej dneska jdu k doktorce tak se na to všechno pozeptám a začneme se snažit na novo i když tomu necháme volný průběh protože tento měsíc to bylo pěkně na hlavu :00: jestli jo nebo cože mi to vlasně je

Ahoj Kačko,úplně chápu jak je to stresující..taky jsem měla párkrát zpoždění a testík nic,naposledy v lednu 9dní a už jsem byla taky pěkně na nervy..chtěla jsem jí :spid: mít co nejdříve za sebou at se můžeme zase :|-|: A víš co mi na to napsala tady jedna dívčina,že tohle měla a měsíc na to byla těhu a já fakt v únoru měla dvě //..tak,že by nějaká příprava na těhu? ;) Tak at už ti přijde a další měsíc už nechodí vůbec,ale se dvěma // na testíku :one:

to mě mrzí :(. A fakt není možnost, že bys byla a jen blbě reagují testy? Známé vycházel negativní cca do 10tého týdne a těhu byla....
A s tím zahrabáním jsme na tom stejně :( . Ale ono se nám zadaří, uvidíš ;) :k:

In reply to by KackaTP

Já jsem dokonce cetla v nejaky diskusi, ze nejaka holcina mela testy z moci negativni az do 4. mesice!!! No chapete to? Pak ma clovek mit nejakou dusevni rovnovahu pri snazeni....

In reply to by eemily

takže nejlepší rada je pěkně se na to vy..... Já to udělám od příštího měsíce a z vysoka se na to vybodnu. A buď to nějak dopadne nebo ne, ale nebudu se deptat. Ono to pomohlo i minulý měsíc, jen to nakonec dobře nedopadlo :(. Takže v pátek zahazuju teploměr (to má dorazit mrcha) a prdím na to. Kdo se ke mně přidá???? :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja jdu k dr az v pondeli,je tae na dovce.tak si myslim ze taky dostanu agolutina a snad priste budem hlasit //

Ahoj Kaci, uplne te chapu. Ja mam zpozdeni 7 dni, k tomu nevolnost, kterou jsem si opravdu nemohla vsugerovat, to bych musela byt Hudini ;) a testik snehobily :r: A nemuzes si treba skocit na krev? Abys mela jistotu a nemusela cekat na Dr. Ja jsem bohuzel v zahranici a netusim, kam bych tady sla, takze budu na mrchu jeste tak tyden cekat a potom posupajdim k doktorovi :n: Drzim palecky a urcite dej vedet, jak to s tebou vypada. :one: :one:

In reply to by Katulis

Ja drzim palecky tobe na :cc): U sebe doufam, ze dorazi MS, abych nemusela resit vyvolavacky apod :r: Pokud je to vubec mozne, preju ti, abys to do pondeli vydrzela v ramci moznosti v klidu!! A urcite nam dej vedet. :one:

nebud smutná kočko :k: :k: ja s timto zkušenost nemam,ale za to s cystou ano,ja měla cystu a dlouho testíky se dvema čarkami :r: tak že v tvem připade to asi cysta nebude neboj :h: spíš bych řekla že to bude :cc): jen se ti ještě nechce ukazat :c: tak ti držím :one: :one: :one: at vše dobře dopadne,určo se porad s dr. pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka