dnešní poradna 40+3

29.07.2009

Nazdárek přenašedla :cc):
Tak jsem doma z dnešní poradny.. otevřená na jeden prst, čípek polotuhý 2cm, hlavička naléhá na vchod. Opět proveden Hamilton. Další monitor v pátek, pak v neděli. V pondělí poradna, s tím, že si mě tam už možná nechají, že se to bude už muset začít řešit.. Tak jsem zvědavá, jestli se mi povede porodit dřív..
A jak jste na tom vy??

Preju ti at porodis co nejdrive a nemusej ti to vyvolavat i kdyz na nekoho to pusobi dobre :) a vyprdnes mimiska mooc rychle :) Drzim pesti hlavne nezapomen hnedle napsat pac myslim na tebe kazdy den :)

In reply to by Kazrei

To víš, že ti dám vědět :-) dnes ze mě cosi teče, tak uvidíme, zda se to rozjede, nevím, jestli je to zbytek hlenový zátky nebo by to mohla být plodovka. Je to průhledný tekutý sliz...břicho bolí jako při MS, ale ne nijak pravidelně, ale spíš v kuse, co jsem vstala. A ne nijak moc. Takže balon a stepper to jistí :-) Jsi hodná, že na mě myslíš..
A jak se daří vám? Je malá stále tak hoďnoučká?

In reply to by Karusta

No abych pravdu rekla dneska jsem se moc nevyspala ale jde to to k tomu patri.Dneska u nas byla detska dr. a pochvalila malou jak je peknoucka :) Karolinko to boleni bricha jako pri ms jsem mela taky v kuse kdyz mi zavedl prvni tabletku??? Ze by se to rozjizdelo? :) drzim pesti a trikrat plivu tfuj tfuj tfuj :))) uz se tesime na toho tveho drobecka...

In reply to by Kazrei

Tak to je dobře, že vás dr. pochválila, jste šikulky :s:
to břicho teď bolí s přestávkama, mám tak trochu návaly vedra a sem tam ze mě cosi teče, ale nevím, zda by to mohla být voda.. je toho vždycky málo, leda, že by mi jen prosakovala..
Uklízela jsem, pak jsem tu měla návštěvu, teď skáču na balonu a chystám se na stepper

Tééda,Terezce se jednoduše asii nechce :) Já bych ti tak přála,aby ti ten druhý Hamiloton alespoŇ pomohl..určitě to není nic příjemnýho...

In reply to by marletka

díky díky.. ten Hamilton mi ani tak nevadil. Spíš jsem byla ráda, že se něco děje a vydržela bych daleko víc. Dr se pořád ptal, jestli ještě může a já měla sto chutí mu říct, ať to vezme pořádně, že vydržím všechno. Není to opravdu nic hroznýho, aspoň z mýho pohledu. Je teda pravda, že bolest snáším dobře, hlavně když vím, že mi to pomůže, tak zatnu zuby a je mi jedno, jak to bude bolet..

tak fyziologické jo?? hmmmm to jsou tedy divy, to jsme tedy jistě nečekaly, mě jedna sestřička řekla že si za to můžu sama, protože ještě nejsem připravená... tak 1. kdo by na porod mohl být připravený a 2. já už jsem se s tím smířila dávno jen čekám a čekám a čekám... a zatím nic no :-D ale ono to přijde a bude to!!!

In reply to by Karusta

no nástup mám v 9:00h ráno, tak doufám že si to zítra i odrodím, nerada bych funěla až do neděle... hihi... no budu moc ráda když na mě budete myslet, ale né moc se škytavkou by se asi špatně rozdejchávaly kontrakce :-D Jsem zvědavá jak to zvládne ten můj chlap... holky je to ale stejně divný...

In reply to by scipper

no, ale co, i nedělňátko je lepší vyhlídka, než pro mě až středa ;)
No s tou škytavkou máš pravdu. :s: No to jsem taky zvědavá, jak to ten můj miláček pak zvládne. Když jsme byli na předporodním kurzu a jedna paní tam tak hezky řvala, jak když ji na nože berou, tak mi přišlo, že ti chlapi se s tím srovnávali ještě hůř, než my, co si to prožijem na plný pecky ..

In reply to by Karusta

semnou tedy na předporodním kurzu byla mamča, protože manžilkovi nedal šéf volno (blbeček), ale co, stejně jim jde v nemocnici jen o razitko v průkazce... no a když tam paní "instruktorka" pouštěla porod, tak jsem tak pokukovala po těch nastávajících otcích a ani jeden tedy nevypadal že by to zvládl.... ale je to taky blbina, pustit jim takhle porod, stejně nekoukaj "ze spoda" ale stojej u nás a drzej nás za tlapky... hihi... no vidět ten můj, to co tam pustili, tak ho k porodu nedostanu ani heverem :-D ale on je dost vystreslej uz z toho co mu vyprávěj kamarádi.... hihi, ale stejně prý půjde tak doufám že nakonec nebude ležet o budovu dál s rozflákanou hlavou nebo tak něco :-D

In reply to by scipper

Nám teda porod nepouštěli, ale byli jsme se podívat přímo na sále, takže to měli na živo.. nebylo samozřejmě nic vidět, paní byla zavřená v boxu, ale slyšet to tam bylo moooc dobře :///:
Taky si myslím, že je to zbytečný, pouštět jim porod. Manžel by na to nekoukal. Nehodlá se dívat, co se děje tam dole, ale být tam se mnou, držet mě za ruku a dělat mi tu psychickou podporu, abych na to nebyla sama. Moc se na malou těší. Je pravda, že ho ale kamarádi taky dobře stresujou hláškama typu - je to řezničina apod..
Z tý rozsflákaný hlavy mám taky obavy, ale snad to hoši zvládnou :qu:

In reply to by Karusta

no jak to zvládnou si napíšeme max. za týden :-D to už "to" za sebou budeš mít i ty!!! ale snad to zvládnou v pohodě, já už jsem i přemýšlela, že toho svého na "závěr" pošlu za roh :-D a vrátí se až bude "dotlačíno".... hohoho

In reply to by scipper

no, já doufám, že to přijde dřív a nebude to až za týden.. za chvíli jde Petr do práce, tak se chystám něco aspoň vyžehlit, zas mám skoro plnej koš, a to už jsem si myslela, že už žehlit nebudu.. ale jak se to pořád prodlužuje, tak nový a nový prádlo, tak budu muset..
Tak to mě přesně napadlo, že ho taky pošlu někam vedle na chvilku... }:)

In reply to by Karusta

no já právě tím za týden myslela že už si písnem jestli byli někde "vedle"..... hihi... já to asi na 99% udělám... no uvidím jak se to na konec semele.... prádlo tu mám taky pěknou hromadu a vůbec se mi do toho nechce, přijde mi ze tu je spousta jinejch věcí co prostě musím ještě dnes stihnout.... ještě doděláváme chodbičku... a nevím jeslti mám dřív navařit, ale Jára tvrdí že si něco k jídlu "chytí".... no uklízím... vyblejskala jsem ještě skříně-to byl nápad pořídit zrcadlové....

In reply to by scipper

no jasně, i tak doufám, že to nebude ani ten týden.. v porodnici 4dny a dneska rodíme, takže to je 5 dní :s:
Já jsem se do prádla taky ještě nepustila, vymýšlím si kde co jinýho, vůbec se mi do toho nechce, teď se chystám něco uvařit...nějak na mě jde hladík.
Mně přijde, že všechny matky před porodem jsou naprosto mimo.. uklízet, gruntovat, navařit, zavářet, zahradu posekat... pak, že se má odpoočívat :qu:

In reply to by Karusta

no a to nemaj doma "to" co já... já už vidím jak se vrátím domů a klepne mě pepina.... to zas bude novinek, ze by byl bordel o tom ani nepremyslim, to on uklidi, ale uz vidím pomalovanou zed... a topení uplně jinak nez jsem rekla.... me trefí.... ale třeba ne, třeba se tak "zkrášlí" že bude tri dny blinkat.... a nestihne udělat neplechu... my totiž ještě stále rekonstruujeme víš... tedy už doděláváme maličkosti, ael to jsou věci co chlap prostě NEMÚŽE dělat sám.... :-D

In reply to by scipper

už mi to zas vypadlo, krám jeden..
a to už máte doma nějakýho prcka nebo bude po zdi malovat radostí manžel?? :///:
to Petr doma rozhodně nic dělat nebude.. už teď toho moc, krom chození do práce, neudělá.. je tak na nervy, kdy to na mě přijde, že se na nic nedokáže soustředit..
My totiž máme taky práce ještě dosti. Máme nový domek, sice bydlíme už dlouho, ale práce stále jako na kostele (venkovní dlažba, podbití střechy, horní místnosti...).. jelikož vše děláme od prvního kopnutí sami, tak to prostě trvá..
Neboj, myslím, že jim bude blbě ještě za 14 dní, takže nic dělat nebudou.. budou rádi, že si najdou něco k jídlu na ty jejich porouchaný žaludky :jawdrop:

In reply to by Karusta

ale Jára vymyslel že na chodbu namaluje draka... jen jako nakej ornament nebo co... tak jsem na to zvedava :-D ale myslím že jak říkáš ještě za 14 dní mu bude blbě a moc toho nepopracuje :-D už mě i upozornoval že vubec neví jak se za náma do té porodnice dostane druhej den, protoze bude "na šrot"... tak budu muset zaukolovat babičku :-D Jinak domek je domek no, to se maká furt, to známe.... my jsme ho vdubnu nebo tak nák "rozpůlili" aby měli Járovo rodiče svůj klid a my svůj... no, jenžě v jejich půlce zůstalo úplně všechno a my pěkně všechno na novo.... z jejich původní ložnice máme wc a kuchyn... je to neuvěřitelné ale fááákt :-D no topení se muselo dělat-to tedy ještě není... nová voda.. elektřina.... no hrůůůůůůůza co ti budu povídat a k tomu ten šibeniční termín-než se malej narodí... tak ted uz jen "dodělávky" a je to máme kde vařit kde spát... manža si koupil i novou telku-127cm úhlopříčka... no kráááva velká jsem myslela že mě klepne když jí přivezl... ale je od něj klid :-D

In reply to by scipper

ahááá, tak to jo.. toho bych se nebála, vždyť na to 14 dní neuvidí, bude v bezvědomí..
Jé, tak to jste si taky dali.. já jsem to říkala hned. Pomalu horší předělávat, než stavět novej(měli jsme možnost nebourat na pozemku domek a předěat ho, ale zaplaťbůh jsme to strhli a udělali novej)..teda koukám, od dubna - to jste rychlíci. Já jsem se v dubnu zmohla akorát na vymalování spodku.. už jsem měla docela pupíka, ale válečkem jsem se oháněla jak divá- Petr totiž doštětkovává kolem oken a kraje - už jsme sehraný..
JJ, tuhle telku máme taky do Samsungu..nejdřív jsem říkala krááva velká, počkej za rok, budeš říkat, že mohla být i větší, jako já :!k:

In reply to by Karusta

no já bud maluju úplně sama, nebo to máme obráceně... já linky a Jára "jede" s válečkem.... naposledy jsme si to vyzkoušeli včera-malovali jsme ještě chodbičku... dneska mi tam přitáhl skřín tak už jsem si tam narovnala mých milion páru bot :-D no a už dneska nic dělat nebudu... budu odpočívat.... my máme LG, sháněli jsme pioneer ale v kameném krámě ho nikde neměli ani na objednávku a takovou věc přes internet nevím no... to si neprubnem - jinak už jsem si taky zvykla když někam dorazím na návštěvu a hraje tam telka tak se jen tak pousměju... bys nevěila, ale Jára jí má propojenou i s PC a když něco dělá u počítače tak kouká na tu obrovskou obrazovku.. ale to já tedy ne, to uz se mi dělá špatně :-D to je mooooc velké :-D je to blázen.... ale jak jistě sama víš, chlapi jsou jak malé děti..... a kdo si hraje NEZLOBÍ!!! ps: PŘEDĚLÁVAT STAREJ BARÁK JE FAKT HNUS... BUD RÁDA ZE JSTE DOTOHO NEŠLI!

In reply to by scipper

no tak to jsi teda dobře akční!!! jj, s tou telkou máme stejnou zkušenost, Petr se tuhle u mýho táty koukal na tenis a neviděl na míček(tátá má 55cm úhl.) přes tu telku bych to pc taky nezvládala, asi bych v tom měla chaoz...
jj, jsem ráda, že jsme nepředělávali, to byla jen taková nudle, tak bych tam nebyla stejně spokojená, takhle máme barák přesně podle svýho - Petr ho totiž komplet vymyslel a namaloval sám..

In reply to by Karusta

tak to je šikula!!! my taky sice máme plány na dům našich snů, ale v zajetí časové tísně to prostě nešlo :-D a hlavně s Járou bych asi stavět nechtěla.. na všechno času doooost no chlap, ale můj :-D

In reply to by scipper

jj, je to můj šikula, to máš pravdu...a můůůj, toho si teď moc vážím. Je to totiž natěšenej, miloučkej budoucí taťka. To na všechno moc času teda u něj neznám, spíš stresuje, že nestíhá tohle a tamto a pomalu se předbíhá.. poslední dobou teda toho moc nepotrhne, protože čeká, až přijde Terezka na svět a nic jiného pomalu nemyslí..

holky vydržte,je to hnus v těchto vedrech,ale už to máte za pár,vím jak otravný je rodit po 40 tt,ale ještě to není přenášení:-)je to prý fyziologické:-),já rodila 41+4

tady je můj telefon - kdybyste chtěla dát některá vědět, že jako UUUŽŽŽŽŽ!!!!!!!!! :c:
737371530

Tak já taky pořád nic, termín 25. července dávno pryč a já sedím a čekám doma na to kdy to přijde. Včera doktor říkal, že se to trošku hnulo, ale CS mi napsal 3-4 a zatím to nevypadá, že by se rodilo. Tak kdy? Prý se uvidíme ještě příští týden a pak snad už ne. Příště tam bude jiný doktor protože ten můj má dovolenou, tak třeba nějak pomůže on. Už to vidím, budu tu poslední a vy budete mít už mimísky u sebe. Dneska jdou na mě nějaký depky, patrně z nevyspání a horka.

ahojky,
já byla taky dneska na poradně, a tak nějak podobny jako ty: termin 25.7, čípek polotuhy, 1 cm, otevřena tesně pro prst. Doktorka mi dělala Hamiltna, ale vubec mě to nebolelo, bylo to nějaky odfláknuty 5 vteřinové štourání ://: to ten minulej doktor mě štoural asi pul minuty až ze mě tekla krev, ted neteče nic :r: nejradší bych to šla reklamovat :s: leda že by štourl manžel, ale nevim to by se asi nemělo co? :00: na kontrolu jdu v pátek, už jsem prosila at se slituji, tak si mám vzít v pátek tašku a mám se domluvit s doktorem, tak doufám, že mě s tou taškou nepošle domu, to bych měla teda zkaženej víkend.

In reply to by saruskacb

já měla termín 26.7. tak mě ten H. taky nijak výrazně nebolel, spíš to byl takový nepříjemný tlak.. Každopádně tentokrát poctivější, trvalo to několik minut..
A šťourání od manžela doporučuju, neřekla bych, že by se to nemělo. Někde jsem četla nějaký komentář, že to dokonce dr. doporučila..Já doufám, že na to dnes taky skočíme :-)
tak máš aspoň šanci, že si tě tam naechají už v pátek, já nejdřív v pondělí..

In reply to by Karusta

to by zvladl určitě, už ho umí i kontrolovat, zda se zmenšil nebo ne :s: a takle by ho jen obkroužil, ale raději to riskovat nechci.. no nezbyvá nic jiného než čekat :( každopadně babské rady jsou k ničemu, ty už jsem vzdala, ani ten malinik mě nebaví pořád pít jako blb, už ho piju snad měsíc... :00:

In reply to by saruskacb

to Petr ho taky už umí kontrolovat.. Dělá totiž masáž hráze, tak se taky orientuje, jak to tam vypadá...ale riskovat to taky asi nebudem..babské rady jsou opravdu na nic.. já jsem maliníkovej čaj neměla teď už dva dny, prostě se mi nechtělo..
Teď mě švagrova s tchýní donutily vypít 2dcl svařáku, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá..

In reply to by Karusta

a není ten čaj z maliniku spíš pro rychlejší porod? Na posílení dělohy nebo tak neco ne... svařák jsem pila 3 krát po sobě každy večer, jediný v čem pomohlo, že se mi líp spalo... vidim to už jen na vyvolání, doufám že to zabere, nerada bych aby mi ho vyvolávali 2 dny a NIC. To se klidně muže stát :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky