dnešní UZ v 30+5tt

29.07.2009

ahojky tak máme velký UZ za sebou.Belinka je šikulka a otočila se nám hlavinkou dolů.Jen pana Dr.trochu zlobila.Nechtěla se nám ukázat jáký má obličej a pořád mu kopala do uz pak na nás zamávala,roztáhla nohy a ukázala boženku nakonec hodila záda a bylo po všem..........Vše je v pořádku jen prý je trochu malinká má 1340g ale neřekl kolik cm.

Kliknutím vložíte smajlíky:

jeste pripisu ze my jsme meli ve 33tydnu 1600g a nerikala dr ze jsme mali, rikala ze jsme v poradku :a:

In reply to by Izabelka

jo , uplne v pohode, i vic budete mit....
me dr merila naposled cipek ve 25tydnu , a pak rikala ze uz to nekontroluje.... v 29 tydnu jsem byla v nemocnici , kvuli slabym pohybum a tam jsem se divala do zpravy ze mi napsali cipek zkraceny, a to je vse, takze vubec nevim jak ho mam ale netrapi me to, kocky to tu pak zbytecne stresuje pritom je to v podstate jedno, muze se zavreny cipek otevrit ze dne na den a muze mit kocka rizikove kratky cipek a nakonec prenaset.... nic moc to nevypovida, jen se tim zbytecne nervuje.... takze to fakt nevim ani to vedet nechci :-D uz se nam to krati a to je dobre :-)
stejne tak je to s tim cs, to je jen takove subjektivni hodnoceni dr........ :-)
uvidime kdy se miminka prihlasi o cestu na svet.....me segre dr rikala mesic ze to vypada na porod :s: takze tak to vnimam ja, cim je clovek vic v klidu, tim je mu lip :one:

In reply to by Danzy

na co se stresovat.Až to přijde tak to bude.Teď už máme to nejhorší za sebou.Co ty pohyby už je to lepší?Já jsem u prvního také cítíla jen slabé pohyby.No a ty dvě rošťandy potom........úplné divošky :\x: .Mě jediné co mě dost trápí jsou ty křeče do lýtka :r: .Mám i poslíčky dost bolestivé které mě vystřelují do kříže ale to je v poho oproti těm křečím.Obě děti mám v 38tt kvůli plodovce tak jsem zvědavá jak na tom budu teď.Poprvé jsem měla zkaženou úplně brčálovou,podruhé čirou ale infekci.Hlavní je že se malá otočila a budu rodit spontálně.A co ty?Jste už hlavinkou dolů??? :a:

In reply to by Izabelka

:a: od 33 tydne uz je to s pohyby lepsi, citim jak se mi tam kouli :-) a vlastne je to asi tim ze se otocil, na zacatku 33tydne, to jsem i citila, velka snaha,a povedlo se :///: sikulka, uz ceka u vychodu :°~°:
tak jeste aspon do zacatku zari vydrzet a uz muzu v klidu rodit :||):
tak jim to hlavne podtrhni , ze jsi mela problem s plodovkou at te pekne ke konci kontroluji :one:

In reply to by Danzy

to je malej šikulka jako Izabelka :qu:.Taky jsem cítila když se otáčela :dance: Kontolují každou poradnu vloží mi tam takový testovací proužek a kouká na zbarvení a vždycky řekne jen dobrý :one: :°O°:

Ahoj Izo,tak ta moje holčička má 1600g,to mám macíka,co?Vůbec jsem v to nedoufala,tipovala jsem tak max.1200!Tvoje to dožene,neboj.Centimetry taky nevím....

no vidis ze se otocila :\x:
nemyslim si ze je malinka, podle me odpovida v pohode, navic to mereni je dost nepresne, neboj , hlavni je ze dr videl a vidi ze je v poradku :\x: :a:

In reply to by Izabelka

tak bych se zas nebala, jsi uplne tabulkova, tady mas tabulku jake ma byt CS:

Cervix - score

Týden CS
24 tt 1
26tt 2
28 tt 3
31tt 4
33 tt 5
36 tt 6
38 tt 7

:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka