Bolest podbřišku:-(

27.07.2009

Ahojte holky, neustále mě trápí bolest podbřišku na levé straně. Začalo to v dubnu, krátce po revizi. Bolelo mě to občas, tak jsem šla na gyndu a Dr.našla cystu. Prý že je to od toho, že to tak bolívá. Po první MS cysta odešla, ale bolest stále byla, vždy jen tak 5 dní v měsíci a klid. Tak že to může být ovulace, říkal DR., že mám jinak gynekologicky vše v pořádku. V červnu jsem otěhotněla a bolesti jsou silnější a častější. Stává se mi to, když dlouho sedím a pak vstanu, nebo když ležím "špatně" na boku...Je to takové ostré píchnutí, ostrá bolest, která chvilku trvá a pak přejde. Několikrát za den. Byla jsem i na vyšetření moč.cest, ale vše mám v pořádku. Tak čím to může být? Růstem dělohy? (jsem 8tt). Ale je to bolest stejná jako před otěhotněním...nikdy dřív jsem to neměla. Děkuji za každý příspěvek... :*[]: :a:

Ahojky, měla jsem podobné problémy téměř celé těhotenství. Také na levé straně v pobřišku - šíleně to píchalo, tlačilo, tahalo..., někdy jsem měla problémy i vstát, na cvičení pro těhulky mi zakázali dělat cokoliv nohama a břichem...byla jsem z toho zoufalá, protože jsem nevěděla co to je....a musím říct, že to zmizelo až po porodu, jako mávnutím kouzelného proutku. Prý to mohou být vazy - jak se zvětšuje děloha a miminko si dělá místo.

No nevím co bych na to napsala :n: ,ale přeju at je to rychle pryč,at si můžeš v klidu užívat těhu :one:

Luci, já jsem 12 tt a bolí to taky tak,dr. mi říkala, že mám hodně odpočívat a že to vidí zase ne rizikové těhu. Mě zase většinou bolí pravá strana a tvrdne podbřišek,někdy je to neskutečné.... ale musíme vydržet. Mimísci nám to pak stonásobně vrátí,ať už úsměvem nebo čímkoliv jiným. Přeju ti moooooc krásná těhulkování,hodně zdravíčka a nevěš hlavu,bude líp,ale chce to vydržet.
P.S. dr. mi napsalana to bříško a bolesti Mgnezium. :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka