hloupá prvorodička

29.07.2009

zdravím Vás těhulky, snažilky a zasloužilé maminky....

potřebovala bych poradit s výbavičkou pro miminko. Nemáte prosím někdo nějaký seznam úplně všeho co je pro miminko potřeba???Abych jenom mohla odškrtávat. jSEM z toho zmatená. nemám žádné zkušenosti. většinu informací mám odsud a internetu vůbec a podle nich je potřeba spousty a spousty věcí....můj zdravý rozum ale některé "zbytečnosti" vylučuje.....napište prosím a poraďte jaký je základ. s díky Lucie

Mě poslala kamarádka svůj seznámek i s poznámkami od ní. Už má ročního chlapečka, tak tam popsala i jak to využívala a tak. Jestli o to máš zájem tak mi napiš radši soukromou zprávu se svým emailem a já ti to přepošlu.

Nezoufej, já mám pocit, že skoro nic nemám, a to toho mám už hodně :!k: taky si začnu odškrtávat ale musím ještě dokoupit spoustu věcí! Mrkni na ty dvy odkazy, v tom prvním je napsaný i co bys měla mít do porodnice, a tak... a podle toho druhýho jsem vycházela+ jsem si najela na tu stránku, co ti poslala Lucinka :one: pěkně si to projdi a KLÍÍÍÍD, máme na to ještě 3 měsíce!!! :c: :one:

http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?cisloclanku=2005072902
http://www.miminko.estranky.cz/

In reply to by pavucinka88

no jasně, s tím ulevováním naprosto souhlasím a taky to tak děláme! každý měsíc máme jednu 2000Kč položku, a pak dokupujeme jen nějaký blbůstky, jo a taky každý měsíc kupujeme jedny plínky! zatím máme 4, a každou jinou značku, přece jenom nevíme, co nám bude nejlíp sedět, tak toho vyzkoušíme víc, a pak budeme kupovat jen jednu nebo dvě značky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky