neustale bolesti v podbrisku

28.07.2009

ahuji holky, druhou carecku na testikach mam a dle vypoctu jsem zacala paty tyden (potvrzeny od doktorky jeste nemam). bolesti v podbrisku(bolesti jako pri mesickach, pichani, tahani atd) mam neustale a trapi me to, taky bych rekla a pritel take ze podbrisek mam minimalne ostupin teplejsi nez zbytek pupiku. Take mam zvysenou teplotku na tech 37 snad furt...nevim jestli to je normalni:(hlavne to brisko me moc trapi...chjoo...na gynde jsem objednana na 3.08...poradte prosim :\/:

Ahoj, já jsem zjistila před třemi dny, že jsem v pátem týdnu. Měla jsem bolesti jak před menstruací, jen ta menstruace se nedostavila ;-) ale bolesti pokračují dál a škubání znám také. Bodbříšek mám taky horký a prsa mi taky vaří.
Takže určitě je vše v pořádku.
K doktorovi ještě nejsem obědnaná, tak doufám, že mě vezme v brzké době

In reply to by Já a mé mimi

hih..precti moje novejsi blogy....doktorka mi rekla ze zatim je vse ok...a zavolej doktorovi uz v pondeli...protoze ta moje vykrojila na me cas az za tyden...u me teda pak na uz byl videt jen gestacni vacek , to byl 5+1tt a cysta(prej na zacatku tehu je to normalni, mimnko se tim zivi)..tak se strasne moc tesim na 24.8... to zas mame kontolu a uz budeme krasne videt i se srdickem a budeme 8+1tt...uz mas nevolnosti?

In reply to by Tynik

Nevolnosti nemám, jen jsem pořád unavená a musí častěji jíst. Doufám, že budu po mamince a špatně mi nebude. Musím to v práci ještě nějakou dobu tajit, šéfa trefí až mu to sdělim. Už budu třetí za sebou co mu uteče na mateřskou. Nejhorší je, že špatně chodí a já ho musím podpírat a až se mi třeba bude chtít zvracet, tak nemám šanci utéct,asi ho poblinkám :-D

In reply to by Tynik

No já si právě myslím, že by se to mělo v práci oznámit až budu v 3měsíci, protože pořád do té doby nemáš jistotu zdali to bude vše ok.
A pak si tím uděláš akorát prolémy. No uvidím jak se k tomu postaví, ale vzhledem k tomu, že mě docela potřebuje, tak bych ráda šla až v šestém měsíci. Jelikož si myslím, že mě nebude platit mateřskou těch 26 týdnů, tak bych to chtěla trošku dorovnat tím, že bych chtěla jít na rizikovku, ale při tom chodit do práce.

In reply to by Já a mé mimi

no jo ale jestli budes tahat sefa tak se ti to riziko zvysi:((...me taky v praci dost potrebujoj...sefove jsem vecer po gynde psala sms ze mam potvrzene tehu, ta je strasne za me rada bo uz chce sve vnoucatka ale ty jeji deticky nejak se k tomu nehlasej :s: ..ale sef mi dalsi den rano v praci rekl ze nevi co prvni ma udelat bud me zabit nebo gratulovat a kdy se pak vratim z materske dovolene :s: ...

In reply to by Já a mé mimi

:s: neboj to prezije, kdyz to zvladnul i muj sef :s: ...a to jsem jeste pred 3 mesici rikala ja a deti-nikdy! :s: ...ja delam vedouci skladu...a mimisek nevim jak je velkej...co jsem byla na kontrole tak jeste prdolka nebyla videt, jen ten vacek :c: ...ale na to je jeste cas

In reply to by Tynik

Tak to tě lituji a kdy je ti špatně? To je super, takže dubňátko, já jsem taky tak rozena. Co si přeješ? Už máš zkouklí porodnice? Já bych chtěla do vody, jen jsem zatím nic nenašla, ale mám čas. Do jaké části chodíš na gyndu?

In reply to by Já a mé mimi

me je spatne porad...furt se mi chce zvracet ale jeste nezvracim :///: porodnice vybrane jeste nemam...to pockam az ubehne ten krityckej prvni trimestr...na gynde jsem prihlasena na praze 9...doporucili mi tam gynekolozku a jsem s ni zatim maximalne spokojena...aspon zatim, jsem u ni byla jen 2krat :s: ...a komunikuje i pres mejla

Buď úplně v klidu, než jsem zjistila, že jsem těhotná, mě bolelo bříško, jako bych to měla každou chvíli dostat, nejsilnější to bylo večer. Trvalo to asi týden, než jsem si udělala test, byly to velký nervíky, skoro každý večer jsem si říkala, ať už to konečně dostanu, ať vím na čem jsem a mám klid. A potom se ukázaly dvě čárky :-)
Teď jsme v 10.tt a bříško mě bolí pořád. Zdaleka ne tak silně, jako na začátku, ale cítím ho každý den, ale prý je to při prvním těhu naprosto normální.
Takže teď hlavně klid, šetřit se, hodně spinkat a nic netahat! :-)

Ze začátku těhu jsem měla to samé, snad až někdy do 10 týdne. To přejde, neboj. A že máš teplotu kolem 37°C je jen dobře, je to známka toho, že jsi těhotná, mamino. :one:
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

neboj, já jsem ty bolesti měla taky.. a bylo to jen tím, že se tam dělalo místo pro tu naši cácorku :-) Ale pokud by bolest byla nesnesitelná nebo jsi začala špinit, okamžitě k lékaři, klidně i v noci!!

Pokud nemáš křeče,tak je to v pořádku!Při prvním těhu jsem to měla asi až do dvanáctýho týdne a docela často(ale raději jsem to řekla doktorce-mám zakloněnou dělohu,tak proto to asi bylo tak dlouho),no a teď jsem v 9+1 tt a už to nemám(už to mám povolené z prvního těhu).To se ti natahují děložní vazy a občas to zatahá a bodne.Neboj se a odpočívej a nic netahej.

sme na tom stejne ...taky sem 5tt, a porad me boli podbrisek a picha me v nem a pri kazdym jiti na WC se bojim, ze to dostanu,ale test je pozitivni a carka sili, jen mam malo HCG v krvi,ale to sem byla na krvi 2den po vynechani MS....takze me Dr uklidnil, ze to nic neznamena, ze se nemam strachovat a pevne verit, ze to tentokrat bude OK.

co se týká té teploty tak o tom nic nevím,...37 ale není nic závratnýho....bolesti v podbřišku jsem ale měla taky, je to kvůli tomu, že si miminko a děloha dělá místo.....být tebou skočím ještě zítra do lékárny-udělám si druhý test a při nějakých větších problémech běžím k doktorce okamžitě, termín netermín....mí motto je být raději za hysterickou těhulku, která má všechno v pořádku, než za hrdinku, která podcení situaci

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky