Děs

27.07.2009

Ahoj holčinky.Já jsem tak líná a hlavně znuděná.Vůbec nic mě nebaví a ani v tý bedně nic nedávají.To je fakt děs.......... :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já to mám dost podobně, mám ležet s nohama nahoře, ale už z toho mám depku, nic nedělám a jsem z toho hrozně unavená, bolí mě záda a nedokážu se ani dokopat k tomu abych něco uvařila nebo uklidila kouplenu, která už na mě asi týden volá, že chce vyčistit. Připadám si tak nějak zbytečně.. Nakonec jsem se dneska donutila aspon udělat polívku a tím to haslo. Achjo, ještě 3 měsíce, asi zblbnu..:(( Marťa

Ahoj Izo, opět mi mluvíš z duše. Někdy lituju, že už jsem zůstala doma a nechodím do práce. Ještě že už mám děti zase na chvilku doma a msím aspoň vařit. Teď jsem byla 14 dní bez nich a nemohla jsem se donutit ani vylzt z postele. Dokonce ani mé oblíbené čtení mě nebaví. Jsem bez elánu a dny se táhnou.

In reply to by Izabelka

ahoj, odpovídám až dnes byla jsem mimo. Aspoň jsem vypadla z domácí nudy. Nevolnosti jsou téměř pryč. Sice žaludek cítím, ale už nezvracím a můžu se futrovat. Už jsem přibrala 8 kilo a připadám si jak hrošice. žáha mě naštěstí pálí ouze pomsladkém, tak to vynechávám. Zase mám vysoký tlak a motá se mi hlava. Ale na mimčo se těším čím dál víc. Stále nemám vymyšlené jméno a už propadám panice.
pa pa a opatruj se ať se má malá Izabelka fajn.

In reply to by Behunka

ahojky Behun.Už po Tobě byla sháňka :///: .Paráda že už nezvracíš :one: .Tak já mám nahoře 10kg teda teď už možná víc a připadám si jak tank.Izabelka je zlatíčko pořád kope,takže vím že je v pořádku.Na ultrazvuku se nám ukázala a navíc je to šikulka protože se přetočila hlavinkou dolů.Po sladkém mě také pálí žáha ale já bych se bez něho neobešla :hu: jsem fakt hrozná :c: .Jinak máme vše nachystané.Vymalováno,vypráno,nažehlíno,složenej přebalovák i postýlku............ :one: Už jen zabalit tašku do porodnice a můžeme vyrazit........ :s: Já už se tak mooooooooooooooc těším na tu naší :girl: tak hezky užívej zbytek těhu...........opravdu to máme za pár.Já zítra rovných 32tt a když si představím že Lola je rovných 38tt tak těch 6 neděl je jak nic.............. :a:

Ahoj Izabelko :a: . Jak se máš? Už je to dnes lepší? ;) S tou telkou máš pravdu, prázdniny=okurková sezóna. :00:

In reply to by petra 1

:a: dneska už je to paráda.Jsem se vzbudila do deště tak to mám hned elánu :one: Jenom tu něco pofackuju a vyrazím do teska no a když bude takhle hezky celý den tak až přijedeme tak určitě i vyžehlím.To vedro je fakt nesnesitelný.A co ty jak to prožíváš.

In reply to by Izabelka

Tak jsem nakonec zůstala doma.Volali my z PPL, že my dovezou kočárek :/;x: :qu: . Pán my to složil až do bytu. :one: Byli to dvě obrovské krabice. Objednávala jsem 3kombinaci + cestovní postýlku, peřinku, polštář, fusak na zimu, nosní odsávačku,... no prostě bylo toho hodně :s: ;) . Teď čekám kdy dorazí domů manžel z práce a zložíme kočárek.
A co ty nakoupila jsi něco v Tescu? Teda krom jídla :s:

In reply to by petra 1

tak už máš kočárek taky doma :one: Dnešní nákup byl horor.Takže jsem nakoupila jen jídlo.Lolinka se totiž snažila si vytáhnout z kartonku jesenku a jak jinak to na ní celé spadlo do obličeje a ty konce jesenek jí rozřízly levou líc a pod pravým očíčkem :r: takže fofr na vyčištění.Naštěstí dneska už v obličeji nezašívají takže máme jen mašličku na líci.Trnula jsem když byli na táboře aby se jim nic nestalo no a ono teď tohle..........Teď vařím segedýn na zítra a ráno si jen zadělám knedle.Pošli foto kočárku ju??? :a:

In reply to by Izabelka

Taky jsem nečekala že budou tak rychlý. :00: V neděli večer jsem ho odjednala přes internet, no a včera ho dovezli. :*[]: Kdybych to tušila,tak počkám ještě měsíc. :one: Fotečku určitě pošlu, no manžel má foťák sebou v práci.Takže nemám čím vyfotit. Včera jsme ho večer skládali, zkusili sme i cestovní postýlku rozložit. No nejvíc sme se nasmáli,než sme ji dali do původního stavu a obalu :s: :///: .
Doufám že to už Lolinku neboli. A kdyby náhodou ještě trochu jó, tak na to pomáhaj polibky od mamky. :one: :c:
Segedín bych si dala taky :hu: .Mňam.

In reply to by Izabelka

Jéééé tak ten déšť vám závidím ;) . Tady v Brně ani kapka, naopak je strašný pařák.Já jsem většinou dopoledne doma. Dnes bude k obědu :hu: :a\|: smažený květák a brambory,takže se zabavím vařením. No a odpo ještě uvidím. Buď půjdu ven s kamarádkou a její 3 měsíční holčičkou :girl: :/;x: , nebo vyrazím po obchodech. Jinak tady v Tescu majá super slevy snad na všechno. Já tam nakoupila spoustu oblečků :one: . Jinak si těhulkování hezky užívám.

In reply to by Izabelka

jak nejsou???? Píšeš, že se nudíš, tak u mě se tedy nudit rozhodně nebudeš. Nebo si se spletla a místo znuděná si chtěla napsat líná?? :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka