Jedem na pohotovost :(

27.07.2009

Krátím si čas, než přijede Chlupatec z práce, měl mít noční. Snad tu každou chvíli bude. Před hodinkou ze mě ale vyteklo moc krve, bolí mě břicho jako při ms... :( Jsem si jistá, že je to TEN starý známý hematom, který nás otravuje od 8 týdne, ale nemám už nervy na to čekat. Musím vidět Piškoťátko, že je v pořádku a třeba už mi napíší nějaké léky, nevím.
Maluju se, navlíkám náušnice, holím, nemůžu ležet, čekat... už ať je tady :(
Držte mi palce, ať mě tam nenechají, já mám z nemocnic deprese, bojím se tam, je mi tam úzko... a myslete na nás, ať je vše v pořádku, já na Vás taky myslím :( Opatrujte se.

ahoooooj....tak jsem ráda,že je mimís v pořádku...a ty odpočívej a nic nedělej...bude to dobrý!!!!hematom je svinstvo,taky ho mám...brzo už budeme pořádně pupkatý :)

Holky moje zlaté, ještě jednou dík, ani nevíte, jak to člověka potěší, takový zájem :-) Opatrujte se mi, maminky, těhulky a snažilky, mám Vás ráda :k:

jéje, koukám, jaký starůstky máš :(
pěkně se šetři a nech se hýčkat }:)

jinak nejsi v tom sam, já mám s nemocnicí taky nějakej psychyckej blok :sick:

tak se pěkně držte, at můžete být v klidečku doma :one:

Ahojky Andělíno budu tobě i drobečkovi držet palečky, urcite to bude OK. Ted odpocivej a bud v klidu, papa

Vám holky moje za starost a podporu :-) No samozřejmě, že to je hematom. Pěkně to bolí, je to úplně zas jiné, než před těma třema týdnama, tehdy to šíleně bolelo a krev vytékala pomalu, včera to ze mě žuchlo a bolelo to málo a víc až v noci a teď, ale nevadí.
Doktor a sestra byli moc fajn, samozřejmě mě chtěli hospitalizovat, ale já nemůžu, podepsala jsem reverz (kdyby to nebyl hematom zůstala bych). Dostala jsem ten ascorutin, který se mi vůbec nechce brát, píšou tam, že pro těhule to není, no a 6x denně magnesium, když už nic, tak se krásně vyse....... :-) No a přísný klidový režim, žádný sex a podobné obludnosti... chudák Chlupatý.
Jinak dr. viděl, že jsem nešťastná, vysvětlila jsem mu můj postoj k nemocnicím a on to chápal a říkal, že to nevypadá jako akutní krvácení, že to bude dobrý, když všechno dodržím. Nicméně ty hrůzy co tam napsal se mi podepisovaly špatně. Takže ležím jak přilepená!
Děkuju holčinky :k: :k: :k:

In reply to by Andělína

prvně když jsem potratila jsem ho nebrala i když mi pani v lékarně vyjela že je to pro mimi naprosto bezpečné...ted jsem v 7tt začala taky silně špinit a dali mi utrogestan který beru ještě ted a děkuji za něj udržuje těhotenství dávají ho při umělim oplodnění.... askorutin jsem brala taky rozpouští hematomy atd. a děkuji za ty léky ..už jsem nezašpinila ani povyšetření

In reply to by Andělína

tak koukám, jako blázen. Včera jsem tu nebyla a ty provádíš taková alotria:-(A ještě k tomu na mé narozeniny :( Ale jsem moc ráda, že to dobře dopadlo. Hematom je svině, taky jsem drobný měla, ale snad už je pryč, protože už nešpiním. A prý vznikají z námahy, tak hajej, ani se nehni, nechej se obsluhovat a klidně i na záchod nosit :qu: Aby byl mimíšek v pořádku, ju? Myslím na tebe, drž se :k:

In reply to by Andělína

Uff, to mi spadl kámen, že to je "jen" ten starý známý hematom, koukám, že jdeš v mých šlépějích s ním :D snad ne ale, mě se držel do 20.týdne, ale vidíš, ted jsme 35.týden a Silvinka se má k světu :) Ascorutinu se vůůůůůůůůůbec neboj, je to jen placebo stejně, jen vitamin C a vitamin rutin, čili to není ani lék, ten kec v příbaláku znám a jeto ež od firmy jakože alibismus, každý dr. t píše na krvácení, ale nepotěším tě - nezabírá, když si kousneš do citronu uděláš víc, asi tak. On to každý dr. tak ví, že je bez účinku, ale někoho i víra jeho uzdravila, tak proč ne. Ten neúčinek byl prokázán i v klincké studii.
Tak at už to tak často a tolik nezlobí... hlavně že zas vytekl a nedrží se tam ta krev..

In reply to by Andělína

Andělínko,přeju ti z celého :h: ,aby všechno dobře dopadlo. Hlavně hezky lež a odpočívej,já dělám to samé a moc na tebe myslím. Mrňata jedny nám fakt davájí zabrat!!! Ale bude líp až na nás v únoru vykulí očka. :h: :a:

In reply to by Andělína

moc si odpočiň a opravdu nic nedělej a jen lež. Moc na tebe myslím a držím palečky :) aby ti Piškoťák dělal už jen radost. A hlavně aby jsi si užívala konečně pořádně těhulkování. :hu: Papapapa a moooc se drž :one:

Ty jo, Ty se snad nedočkíš klidu. Budu na Tě myslet a na Piškoťíka taky. dej pak vědět. Pa a zdravíčko :k: :h: :q: :a:

Drzim moc peste, aby bylo vse ok, ten Piskotacek Te pekne zlobi vid, nebo teda spis ten hematom :( tak se drz, a odpocivej!!!!!!!! Myslime na Tebe!!!!!!!!!! :h: :h: :h:

Andělínko mooooooc na tebe myslím i s Plaváčkem :h: určitě budete ok, jen vás otravuje ta mrcha hematom :(

Andílku,myslím na tebe,jak jsi dopadla.Neboj všechno bude dobré.Pohladˇ
Piškůtka v bříšku a mysli na hezké věci :h: Lea

copak Tě ten piškoťáček tak zlobí??? Doufám, že bylo vše v pořádku a teď hezky oba spinkáte. Pak dej vědět :k:

Ahojky Andělínko,
doufám, že už teď spokojeně chrupkáš v postýlce a ráno sem dáš samý hezký zprávičky :) Držím palečky ať je vše v pořádku. Emili

co já to tu čtu?Doufám, jste s malým Piškůtkem v pořádku :cc): Držím palce i na nohách. :k: :h: :a:

budu na vás myslet Andělínko. držte se. a kdyby bylo nutný v nemocnici zůstat, tak nezlob, jistě tě chlupatec zavalí hromadou časáků na zkrácení času. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka