kapky do nosu Olynth

31.12.2008

Ahoj holky, mam jako kazdy rok nastydly dutiny = zacpanej nos jak blazen. Jedna doktorka na porodnicky ambulanci mi asi pred mesicem rikala, ze kapky do nosu - Olynth muzu pouzivat. Tak jsem ted cely tyden velmi casto kapala, abych se neudusila. No a sla jsem do lekarny pro dalsi a jen tak jsem se zeptala a lekarnice mi zase rikala, ze se Olynth nedoporucuje a ukazala mi to napsany i v pocitaci. Tak jsem docela nastvana, pac jsem tim kapanim vubec nesetrila. Tak jsem se chtela zepat, esli s tim nemate nekdo zkusenost??? Clovek ma strach, co jsem do toho malyho napumpovala, ale za boha by me nenapadlo neduverovat doktorce!
No tak se ted dusim nejen zacpanym nosem (budu muset asi spat v sede) ale i vztekem :sick:
Jo a nemate nekdo recept na duseni se??? Help!

ahoj, zrovna teď jsem taky nemocná, mám hroznou rýmu a ucpanej noc. Dvě noci jsem nespala byla jsem úplně hotová, tak používám olynth a ten zabírá. V lékárně řekli, že ho brát nesmim, ale doktorka řekla, že jo, tak by se měli nějak domluvit, ne?

In reply to by Matis

Ahojky,mám podobný problém.v akutních případech dušení jsem použila Olynth nosní sprej,celkem asi 3krat.poté jsem si koupila v lékárně kapky s mořskou solí,ale pěkně mě vylekali ohledně užívání Olynthu-vůbec ho nedoporučovali,tak jsem měla strach,jestli jsem miminku nějak neublížila.(jsem v 16tt)po přečtení Vašich příspěvků jsem už mnohem klidnější,ale pro jistotu Olynth už používat nebudu.

lokálního je v těhu bezpečné! Jsou maminy s ekzémeme a používají kortikoidy, ale můžou právě jen lokálně. Tak si v klidu nakapej, ať můžeš pořádně dýchat! Hezký Nový rok!

zrovna dneska byl pritel me pro neco do nosu a dvezl me vincentku nosni sprej ale i ten olynth a nebudu ho pouzivat i kdyz lekarnice rikala ze od 7 mesice muzeme 1 krat denne..
kazdej vzdy rika neco jineho doktori a lekarnice...
a jinak na kasel mam stodal 3 denne lzicku je to sirup..
tak se brzy uzdrav me uz to taky nebavi jsme uz po 4 v tehu nemocna..

Diky za rady. Tu morskou sul mam a nic z toho. Naparka taky zabira jen na chvilku :-(
Tak uvidim, jestli se udusim nebo driv zesilim. Uz to mam tyden :-(

Ahoj, já jsem byla nemocná v říjnu a teď ve 39 týdná mám taky rýmu. Olynth užívat můžeš, ale pro děti a jen třikrát denně. Říkala mi to má doktorka i v lékarně.

lékárnice měla pravdu...bohužel...zkus se prostě napařovat,aby ta rýma povolila a mohla se kloudně vysmrkat ;) :///:

Ahojky tak s tím olynthem měla pravdu lékárnice, mě to tedy žádný dr. nedoporučil :( jen nějaké ty přípravky z mořské soli a tak, no a vůbec mi to nepomohlo :O tak jsem si prostě vzala dětské kapky otrivin a kapala jsem jen 1 za noc cca 3 dny a rýma byla pryč a malá je v pořádku....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka