Posudková komise?

28.07.2009

Ahoj holky jak už jsem tady psala,přišel mi dopis ze sociálky ohledně toho,že mi končí 21.8.09 podpůrčí doba 180dní.Nedalo mi to a zeptala jsem se nato účetní u mojí mamky v práci.A ta mi řekla,že budu muset jít před POSUDKOVOU KOMISI!!!Z důvodu proč jsem tak dlouho doma.Prý se do nemocenské počítá i loňský rok-pokud jsem byla nemocná.Ale o peníze bych prej přijít neměla.Ale není si jistá.
Tak se chci zeptat jestli jste natom někdo podobně a musela jste některá jít před tu Komisi!!Příjde mi to ujetý.Co jim tam jako řeknu?Že jsem těhotná a proto mě nechal Dr.doma?Ale rači se ještě zítra optám v poradně doktora.I když ten mi asi nic neřekne.Děkuju všem za rady a názory.Jdu k ségře a jdeme přebírat věci po jejich dětech na toho našeho broučka.Takže všem hezký den a děkuju Martina

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: tak jsem dnes volala na tu socialku a byla jsem mile překvapena :) Paní byla opravdu velmi ochotná,vyslechla mě požádala o mé telefonní číslo,a že to předá konkrétní paní a ta mi zavolá zpět co vše budu potřebovat.Do 10 minut volala :D ,takže mám se zkusit domluvit s dr. ať mi napíše datum porodu o ty 2 dny dřív a tím pádem by mi to vyšlo skvěle,a když ne tak jí mám zavolat a oni mi pošlou formulář žádosti o prodloužení podpůrčí doby,pošlou mi ho poštou abych nemusela k ním jezdit osobně,takže další milé překvapení,tak mám radost a chválím paní úřednice že byly na mě milé a ochotné poradit :qu:A před posudkovou bych ani nemusela jít,vyřídili by to bezemě.tak pa a pěkný den :a:

Mě nepozvali ani před komisi, 180 dnů mi uběhlo minulý týden a nikdo po mně netouží :///: . Nevím, jestli to je třeba tím, že věkem automaticky spadám do rizikovky, je to divné :D .
Tak snad Ti to dobře dopadne, držím pěstičky :k: .

In reply to by Miri.M

Fakt Tě nikdo nikam nepozval?No mě teda taky zatím ne,ale nevím co bude.Tak se rači ptám.No tak to nevím jak je to rozdělené :n: .
Prostě se v těch jejich věčně se mněnících zákonech nevyznám :? .No snad to dopadne dobře.Díky zítra písnu :a:

In reply to by Kubiho

Ani nepozval, ani nenapsal, je mi to právě divný. Dr. taky nic neříkal. Třeba si to obhájil bez mě :///: . Tak dej pak vědět :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Jani,to s tvou mamkou mě mrzí.A to,že musí furt před posudkovou je taky síla.Kolikrát mi příjde,že ty co tam sedí jsou úplně debilní.Můj skoro tchán je rok po mozkové mrtvici,má strašně slabej cit v pravý půlce těla a jeho chůze připomíná první krůčky dětí.A Dr.na posudkové by ho normálně poslala do práce.Tak se odvolal až do Hradce Králové.Tam mu teda dali plnou invalidku,ale ty keci co měli pak tady na posudkový byli hrozný.Tak mamce hodně pevné nervy.Martina

:a: No já řeším tentýž problém,přišel mi dopis že mi končí podpůrčí doba dne 14.8.09,v práci mi zkončila pracovní smlouva na dobu určitou ke dni 30.6.09,kterou mi samozřejmě neprodlouží,no a na mateřskou mám nastoupit nejdřív 16.8.09,takže mi ta podpůrčí doba končí 2 dny před nástupem na nemocenskou,takže teď nevím co s tím :n: hold budu muset vzít telefon a volat a volat,hrůza furt něco řešíme,tak přeji krásný den a příjemné přebírání věcí :a: :a:

In reply to by gaba182

Ahoj,jé já si myslela,že jsem jediná co to řeší.Já volat nikam nebudu.Uvidím co mi zítra řekne Doktor.Tak pak písnu co a jak.Snad bude něco vědět.No tak to je taky k prdu,jako by ti to nemohli nechat až do nástupu na mateřskou.Jsou fakt jak idioti.Bych se zeptala taky tvého Dr.co s tím.
Jinak věci přebrané,teď peru.Mám toho na 6 praček.A to mi ještě ségra zbytek donese až jí ho vrátí dvě kamarádky a už mi volala i sestřenice,že mi dá-půjčí věci po synoj.Takže ani nevím kam to všechno dám :n: .A to si chci koupit taky něco nového.Tak ať to vyřešíš co nejlíp.Hezké těhulkování pa Martina :a:

In reply to by Kubiho

Tak já dneska zkoušela volat tu sociálku,no ale nikdo mi nebere telefon,hold není uřední den tak na co by se obtěžoval někdo zvednout telefon :n: zkusím ještě zítra na mzdovku a pak uvidím,k doktorovi jdu až příští týden ve čtvrtek tak zkusím pokecat,hold byrokracie v našem státě,hodně věcí je postavené na hlavu :00: S těma věcma to máš super,já nemám nikoho kdo by něco daroval po dětech,takže vše kupovat,ale babičky určitě něco dodají :s: Tak nám budu držet palečky ať to všechno vyřešíme,tak pak písni jak jsi dopadla pa Gabča :a:

In reply to by gaba182

Gabčo to mě fakt nepřekvapuje.To snad můžou jen ty na úředech dělat si co chtěj.Ty se neozvat v práci tak je průser jak barák.A navíc mi příjde,že když jdeš na úřad v úřední dny tak jsou stejně nasraný co tam jako děláš.Aspoň u nás tomu tak je.Tak snad Ti něco řeknou na mzdovce.
Jo za ty věci jsem ráda,protože kupovat to všechno je asi mazec.A navíc ze všeho rychle vyrostou.le babičky určitě pomůžou.Martina

In reply to by Kubiho

Marti máš naprostou pravdu,z úředníky mám vesměs špatné zkušenosti,tváří se jak nevím co,věčně nasr... obličeje,a koukaj na tebe jak na mimozemšťana,posílají tě kolikrát od jedních dveří ke druhým a každý si mele tu svoji,u nás jsou v pohodě akorát tam kde se dělají občanky,no ale tam zas nechodíš tak často že? :s: No a ty naše babičky určitě něco maličko přispějí,já zas tak po nich nic nechci,protože sami mají penízku tak tak,takže spíš když můžem tak pomáháme s přítelem mi,však ty naše mamči nám už toho v životě daly dost,tak si jich musíme vážit,já mám i skoro tchýni super,do ničeho se nám nemontuje fajn si s ní pokecám,takže si fakt nestěžuji, :c:

In reply to by gaba182

Ahoj holky, ja s timhle konkretne teda osobni zkusenost nemam, ale tohle je bezny postup, pokud je nekdo tak dlouho na nemocenske. Takze se podle nemusite niceho obavat, nic vam neseberou, jen zjisti, ze jste doma kvuli tehotenstvi a nechaji vas byt. Nebojte se nic!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky