Pohyby ve 30tt

22.07.2009

Ahoj holky :-) Jak jste na tom s pohyby mimča? Já nemůžu říct, že by se mi zdálo, že se nehýbe, jen jsou takové slabé. Minulý týden jsem byla v poradně, doktor říkal, že je všechno v pořádku, tak jsem byla ráda a mimochodem jsem se zmínila, že pohyby moc necítím, někdy až večer... Hnal mi hned do nemocnice, tam mi natočili na monitor, měřili průtoky pupečníku a vše v pořádku, ve zprávě mám uvedeny "četné pohyby" (já samozřejmě nezaznamenala téměř nic). Kolikrát čtu, jak holky píšou, jak je v noci mimís kopal, že ani nemohly spát. Já teda taky moc nespím, ale rozhodně to není tím, že by miminko tolik kopalo :s: . Prostě jsem si myslela, že ty pohyby budou daleko víc cítit, a to se říká, že pak už miminko bude mít méně místa a nebude tolik pohybů. Tak mi to přijde prostě takový divný.

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsem na tom taky opačně.Moje malá tak vyvádí že není problém jí chytit za nožičku.Ještě ke všemu jsme dolů koncem pánevním takže když dostanu ránu do močáku tak to pěkně bolí :r: .Ale jen ať to bolí alespoň vím že je v pořádku :qu:

Já mám taky opačný problém. Kopance cejtim a pořádně (jsem v 34tt, ale takový nášup mám od 30tt)až mě to taky někdy štve. Kolikrát to bolí a od kopanců si musim jít lehnout a odpočnout, kolikrát je to fakt síla. Já mám mrně hlavičkou dole a i to bolí, když s ní začne vrtět.
Když je miminko v pořádku, tak se ničeho neboj ;).

Tak já jsem 26+1 a ten náš prďolka mě nenechá vypsat, je hlavičkou dolů, takže když sedím tak mě pěkně kope do žeber asi ho tam nějak mačkám či co :-) Jinak přes den je to svatoušek, ale jak přijde devátá večer tak rozjíždí nehorázné disko, chci spát ale nemůž, furt se mele, vrtí kope až to někdy bolí :-) Terezka

já jsem teď 29 tt a jsem na tom spíš naopak-mimčo kope a kope,až mě to někdy štve.... Sice většinou jen přes den,v noci mě nechá vyspat,ale zato kope fakt dost razantně. Ze začátku to byla docela sranda,ale teď už mě to někdy fakt štve jak je to bolestivé. Mimčo mám asi nějak "naštorc",protože nejvíce kopanců dostávám do pravého žebra a vlevo do podbřišku (to se asi odráží rukama nabo co). Někdy, když sedím,tou bolestí kopance do žeber až nadskočím :00:

In reply to by xpetka

ale tak zase buď ráda, že o mimču víš :s: To je právě to, kdy já jsem potom zaražená jako prd, když čtu příspěvky podobné tvým :-) Kope až to bolí...to vůbec neznám.

jé holky, děkuju za reakce. Tak koukám, že jsme na tom podobně. Jsou to asi lenoši. No jo, kdyby tak byli aspoň po narození hodní :-)
Naše miminko je hlavičkou dolů, občas cítím ručičky, ale nožičky, to je bída...

jsem na tom stejne jak ty - dokonce jsem si v nemocnici i polezela kvuli malym pohybum a na nic neprisli...
ja za den obcas cosi citim, v noci nee a muzu klido prdo spat....nestava se mi to co tu baby popisuji, ja jsem za kazdy kopanecek vdecna..... taky jsem cetla ze mimi ted vic spi a bude pohybu ubyvat - no to uz nevim teda jak budu hlidat ://: no jen jsem ti chtela napsat ze v tom nejsi sama :a:

In reply to by Danzy

Ahoj, jsem na tom úplně stejně. Jsem vděčná za každý pohyb. V noci spím a nic necítím, přes den jak kdy :? Doktorovi jsem říkala, že máme asi klidný miminko, že moc pohyby necítím a nic mi na to neřekl, tak nevím.... :n:

In reply to by ver_unka

ja jsem to moji dr rikala 3x
poprve mi "nadala" ze to proste MUSIM citit
podruhe mi rekla, ze jsem necitliva
a potreti me poslala lezet do nemocnice
:00: :s:

In reply to by Danzy

Docela závidím holkám, co mimčo cítí pravidelně. Já je včera necítila skoro vůbec a dneska taky ne :r: :r: Tak asi půjdu k doktorovi. Jsem zvyklá, že se hýbe mimík málo, ale i tak začínám být nervozní. Jak to zvládáš ty, že mimi tak dobře necítíš?

In reply to by ver_unka

blbe to zvladam ale musim , v noci kdyz jdu na wc jsem si uz zvykla ze nic, no rano se probudim a cekam az ho ucitim, abych se trochu uklidnila, v podstate porad cekam az neco ucitim, coz me vzdy uklidni na pul hodky a tak porad dokola....

In reply to by Danzy

tak jsem to včerá nevydržela a šla jsem k doktorovi, že necítím pohyby. Díval se na mě všelijak, připadala jsem si jak blbec, co je necitelný, ale přece nemůžu za to, že je necítím?! :\\: Hlavní je, že je mi mimi v pořádku, doktor poslechl srdíčko, zkontroloval placentu a množství plodové vody a vše je OK :///: Tak ze mě spadl obrovitánský balvan

In reply to by ver_unka

veru, tak to jsem moc ráda, že je vše v pořádku :-) je lepší, když se to zkontroluje, jinak bys na to stejně pořád musela myslet, jestli se něco neděje :-)

In reply to by Danzy

tak já dneska musím zahlásit, že je mimčo aktivní :-) Dokonce jsem hned po ránu viděla takovou bouli, hned jsem za ní vzala, asi to byla nožička, hned mi utekla :-) To se mi stalo prvně, proto jsem z toho taková paf, někdo to má normálně.
Holky, tak třeba to budou hodná miminka...Ale jestli si šetří síly na to, až budou na světě, no tak to se máme na co těšit :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky